Όχι ίσως... Μπορεί να μην άνοιξα εγώ την μπαλκονόπορτα (αν θυμάσαι την ιστορία), αλλά δεν έπρεπε να τον αφήσω χωρίς επίβλεψη.Ίσως, αλλά τελικά αυτό σε δίδαξε ''κάτι''...
Μου έγινε μάθημα 100%. :) Ποτέ ξανά δε λες τίποτα...
Όχι ίσως... Μπορεί να μην άνοιξα εγώ την μπαλκονόπορτα (αν θυμάσαι την ιστορία), αλλά δεν έπρεπε να τον αφήσω χωρίς επίβλεψη.Ίσως, αλλά τελικά αυτό σε δίδαξε ''κάτι''...
Ξέρω ναι... σε ευχαριστώ πάρα πολύ!Δεν ξέρω αν το nickname σου το έβαλες τυχαία, αλλά ταιριάζει γάντι με την περίπτωση σου. Στα λατινικά προέρχεται από μια ρίζα του ρήματος "τυχερός".
Να τον χαίρεσαι τον φιλαράκο σου!
Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν μπορώ να κλείσω μάτι απ' τη χαρά... Περιμένω πως και πως να ξυπνησει αύριο και να πάω να τον χαϊδέψω με τον τρόπο που του άρεσε.Καλησπέρα Γιώργο! Χαίρομαι αφάνταστα
Καθόλου. Ο χαρακτήρας του είναι ίδιος. Και να μην επανέλθει (που θα επανέλθει) δε με νοιάζει καθόλου. Το μόνο που με νoιάζει είναι να είναι υγιής και που μετά από 2 νύχτες έξω κοιμάται τώρα ζεστός και ασφαλής στο αγαπημένο του σημείο (το πιο άβολο στο κλουβί..χεχεΚαι μην ανησυχείς για την εμφάνιση του
Είμαι ένα μήνα μόνο στο φόρουμ. Δεν περίμενα τέτοια υποστήριξη. Ήταν συγκινητικόΔεν θα μπορούσα να παραλείψω να αναφέρω το πόσο συγκινήθηκα και χάρηκα με όλη την βοήθεια, την υποστήριξη, την άμεση δράση και την ανθρωπιά των ανθρώπων του φόρουμ!
Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν μπορώ να κλείσω μάτι απ' τη χαρά... Περιμένω πως και πως να ξυπνησει αύριο και να πάω να τον χαϊδέψω με τον τρόπο που του άρεσε.![]()
Είναι εξαντλημένος και αδύναμος, για αυτό. Στις επόμενες ημέρες, όπου η καθημερινή σίτιση και ανάπαυση του θα επανέλθουν στα συνήθη επίπεδα, θα τονωθεί και θα επιστρέψει στις παλιές του συνήθειες. Όλα θα πάνε καλά!Σε εΚαθόλου. Ο χαρακτήρας του είναι ίδιος. Και να μην επανέλθει (που θα επανέλθει) δε με νοιάζει καθόλου. Το μόνο που με νoιάζει είναι να είναι υγιής και που μετά από 2 νύχτες έξω κοιμάται τώρα ζεστός και ασφαλής στο αγαπημένο του σημείο (το πιο άβολο στο κλουβί..χεχε)
Γιώργο, ξέρεις τι έχω διδαχθεί πολλάκις στην μέχρι τώρα ζωή μου και εμπειρία μου; Ότι δεν έχει τελικά και τόση σημασία ο χρόνος που γνωρίζεις κάποιον για να σου δώσει κάτι από εκείνον. Αρκεί μόνο να είναι αμοιβαία τα αισθήματα και να είναι πολύ καλός χαρακτήρας και άνθρωπος. Θεωρώ ότι τις τελευταίες ημέρες όλοι τους σου το απέδειξαν περίτρανα και με το παραπάνω!Είμαι ένα μήνα μόνο στο φόρουμ. Δεν περίμενα τέτοια υποστήριξη. Ήταν συγκινητικό![]()
Στο α΄ πληθυντικό έπρεπε να το γράψεις..."όλοι μας"όλοι τους σου το απέδειξαν
Τι με ευχαριστείς; Αλίμονο, δεν έκανα τίποτα! Είναι το πολύ λιγότερο που μπορώ να κάνω! Να είσαι καλά!Στο α΄ πληθυντικό έπρεπε να το γράψεις..."όλοι μας"
Σε ευχαριστώ και πάλι!
Θα τον προσέχω σαν τα μάτια μου. Και ξαναλέω... ελπίζω όλη αυτή η ιστορία να γίνει μάθημα όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλους τους αρχάριους που μπαίνουν και διαβάζουν εδώ :)Χαρηκα παρα πολυ! ΜΠΡΑΒΟ, ειμαι σιγουρη πως θα γινεται πιο αχωριστοι απο πριν!
.υπάρχει και η φθηνότερη λύση #20Αυτά είναι νέα!
Είπαμε, σίτες παντού. Αν το σπίτι δεν είναι δικό σου πες στον σπιτονοικοκύρη ότι σε τρώνε τα κουνούπια και τις χρειάζεσαι.
Θα βάλω.Αυτά είναι νέα!
Είπαμε, σίτες παντού. Αν το σπίτι δεν είναι δικό σου πες στον σπιτονοικοκύρη ότι σε τρώνε τα κουνούπια και τις χρειάζεσαι.
Η πάμφθηνη λὐση... Πάω να πάρω :).υπάρχει και η φθηνότερη λύση #20![]()
Γιώργο, είχα τέτοιες στη Θεσσαλονίκη. Μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους. Και για να μην πηγαινοερχονται καθόλου από τον αερα είχα ράψει στο κάτω μέρος βαρίδια (αυτά που χρησιμοποιουνται στο ψάρεμα). Όσο πιο σταθερή τόσο το καλύτερο.Θα βάλω.
Η πάμφθηνη λὐση... Πάω να πάρω :)
Εννοείται θυμάμαι... Πρόσεχε πάρα πολύ...Ο καλυτερος τροπος για να ξεκινησει η Κυριακη μου.
Γιωργο χαρηκα παρα μα παρα πολυ που τον βρηκες τον Σπυρακο. Ειχα στεναχωρηθει πολυ οταν χαθηκε γιατι κατα καποιο τροπο ειχα ταυτιστει μαζι σου μιας κι εγω περιμενω το πρωτο μου κοκατιλ κι αν θυμασαι μια μερα πριν χαθει μου λεγες για το πως θα μου βγει κι εμενα καλο-κακομαθημενο.
Ευχαριστώ Ζωή... Ήδη έκανα μια αναζήτηση. Για τη μία μπαλκονόπορτα θέλω...Αύριο μεσημέρι θα πάω.Γιώργο, είχα τέτοιες στη Θεσσαλονίκη. Μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους. Και για να μην πηγαινοερχονται καθόλου από τον αερα είχα ράψει στο κάτω μέρος βαρίδια (αυτά που χρησιμοποιουνται στο ψάρεμα). Όσο πιο σταθερή τόσο το καλύτερο.
***προσοχη ομως μη το δαγκώνουν... Περιεχει μολυβδο που ριναι θανατηφορος για τα πουλάκια. Έτσι εχασα τα 2 πρωτα μου κοκατιλ, απο το βαρυδακι της κουρτινας (στο τελειωμα, στη ραφη..)που επαιζαν. Τα εχασα απο δηλητηριαση χωρις να ξερω το κακο που θα τους προκαλουσε.Γιώργο, είχα τέτοιες στη Θεσσαλονίκη. Μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους. Και για να μην πηγαινοερχονται καθόλου από τον αερα είχα ράψει στο κάτω μέρος βαρίδια (αυτά που χρησιμοποιουνται στο ψάρεμα). Όσο πιο σταθερή τόσο το καλύτερο.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας