Γενικά Άρρωστο παπαγαλάκι σε πετ σοπ

@Irene chatzimichail σε ευχαριστώ πολυ!! 🙂
Αντε με το καλό να κάνετε την θεραπεία τώρα που ανακάλυψες τι έχει ο μικρός σου!!
Πιστευω με την θεραπεία θα ειναι πολυ καλύτερα!!
Σου είπε γιατί μπορεί να έχει τόσες πολλες ασκαριδες και κοκκιδια?? Λογικά από το περιβαλλον στο οποίο βρισκόταν και αυτά που έτρωγε.Φαντάσου πως θα το είχαν το πουλάκι 😕
 
@Anna Maria Mp μου είπε ότι στο πουλάκι αυτό δεν έχει γίνει ποτέ αποπαρασιτωση,κανονικά ήταν αύριο να με πάρει τηλ και με πήρε τώρα για να ξεκινήσουμε άμεσα. Θα παίρνει και αντιστρες παράλληλα ,έχει στρεσσαριστει πάρα πολύ,επίσης τα φτερά στη πλάτη του είναι σαν κομμένα με ψαλίδι. Της το είπα και είπαμε μήπως το πουλάκι αυτό αγοράστηκε ,του τα έκοψαν ,το επέστρεψαν και έτσι όπως ήταν ευάλωτο και δεν μπορούσε να πετάξει το επιτέθηκαν και τα υπόλοιπα στη κλούβα.
 
@ianos ναι ακριβώς ,μου είπε ότι ο λήθαργος και ακόμη και τα νευρολογικά που κάνει να προέρχονται από τις ασκαριδες..θα φανεί κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Η γυναίκα τρόμαξε με τον αριθμό κοκκιδιων και ασκαριδων γι αυτό και με κάλεσε αμεσα
 
@Irene chatzimichail το βρίσκω απαράδεκτο το κόψιμο των φτερών αν έχει συμβεί.Για τον αποπαρασιτισμο δεν το σχολιάζω γιατί φαίνεται ότι το πουλακι δεν είχε ουτε τα βασικά εκεί που βρισκόταν.🤨 Ευτυχώς που έπεσες στον δρόμο του!! Είναι πολυ τυχερός ο Ζελεδακης!!
Οι Ασκαριδες διάβασα στο άρθρο θέλουν πολυ σχολαστική καθαριότητα του χώρου σε καθημερινή βάση, λίγο μανίκι αλλά δεν σε φοβάμαι , είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά!! Ο πιτερ και εγω σας στέλνουμε την θετική μας ενέργεια!! 🙏🥰
 
Ουάου! Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα σοβαρής βελτίωσης...πολύ χάρηκα βρε Ειρήνη, ειλικρινά, μού 'φτιαξες τη μέρα!!!

Ναι αλλά στο πετσοπ που ήταν δεν ήταν κι ένας κτηνίατρος ή λάθος κάνω;
 
Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια ,μακάρι να αντέξει η ψυχούλα μου.. ξεκινάμε με baycox, βιταμίνη Κ και αντιστρες ,το θέμα είναι ότι πρέπει να αρχίσω αύριο ,δουλεύω στις 5 και το πετσοπ που ψωνίζω θα με εξυπηρετήσει φέρνοντας μου τα στη δουλειά. Βράδυ δε γίνεται να ξεκινήσει η θεραπεία προφανώς οπότε ξεκιναμε πρωί πρωί
 
@Irene chatzimichail ελπίζω να το ξεπεράσει το θέμα το ζελεδακι γρήγορα 😍 λίγο περίεργο που είναι τόσο υψηλές οι τιμές αλλά δεν ξέρεις τι έτρωγε και τις συνθήκες καθαριότητας είχε, πάντως είναι ευχάριστα νέα που μπορεί η αστάθεια του να είναι από αυτο.
 
το ζελεδακι έχει ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό από κοκκιδια
Τα κοκκίδια τρέφονται μεταξύ άλλων με βιταμίνη B. Ρώτησε τη γιατρό εάν λόγω των κοκκιδίων μπορεί να έχει έλλειψη σε βιταμίνη B, σε τέτοιο βαθμό που να του δημιουργεί αυτό το νευρολογικό πρόβλημα, το "τικ".
 
Τα κοκκίδια τρέφονται μεταξύ άλλων με βιταμίνη B.
Ακριβώς γι αυτό το λόγο δεν κατάλαβα ποτέ γιατί σε αγωγη με baycox δίνεται μαζί και antistress που δεν είναι τίποτε άλλο παρά πολυβιταμινες.
 
οποίος ενδιαφέρεται μπορώ να του στείλω σε προσωπικό μήνυμα την αγωγή του
Θα βοηθούσε πολυ αν μπορουσαμε να το δουμε όλοι.
Ξέρεις... Μαθαίνουμε από κάτι περιπτωσεις σαν τη δικη σου.
 
@PantelisTs δεν ξέρω αν επιτρέπεται γιατί μπορεί να το ακολουθήσει κάποιος χωρίς να κάνει καλλιέργεια (όπως γίνεται συνήθως και κάνουν δοκιμές)..θέλω να μαι και γω καλυμμένη απέναντι στο εργαστήριο,δεν είναι και πολύ σωστό..
 
δεν ξέρω αν επιτρέπεται γιατί μπορεί να το ακολουθήσει κάποιος χωρίς να κάνει καλλιέργεια (όπως γίνεται συνήθως και κάνουν δοκιμές)..θέλω να μαι και γω καλυμμένη απέναντι στο εργαστήριο,δεν είναι και πολύ σωστό..
Δεν απαγορεύεται. Το δικαίωμα, η απόφαση και η διάθεση αφορά το εκάστοτε μέλος που αναρτά το μήνυμα.
 
Back
Top