Περίφημα...
Αυτά είναι τα πιο ωραία, γιατί μας τα έκρυβες;

Δεν έκρυβα τίποτα απλά σταμάτησα την αναπαραγωγή τούς γιατί ήθελα να επικεντρωθώ στα λιποχρωμικα κόκκινα μωσαϊκά, η άχατες και η μετατάξεις τούς είναι αρκετά ποιό δύσκολα πουλιά στα άπειρα μάτια μού και πολύ ποιό εύκολα κάνεις λάθη που δεν τα βλέπεις και εκεί που καμαρώνεις για τα αχατακια σου εμφανίζεται ο @mgerom και σε βάζει στην θέση σούΠερίφημα...
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σού λόγια!Εξαιρετικές κατασκευές, εξοπλισμός, παρουσίαση και, βέβαια, καναρίνια που προφανώς είναι τυχερά με τέτοιο αφεντικό. Θεωρώ δεδομένο ότι ο τρόπος που παρουσίασες τις κατασκευές θα βοηθήσουν κι άλλους εκτροφείς να φτιάξουν κάτι σαν κι αυτό ή παρόμοιο. Καλή συνέχεια στην εκτροφή και καλή απόλαυση της τέχνης σου!
Καταλαβαίνω Νίκο. Δυστυχώς δεν υπάρχουν τέλειες χρονιές. Σωστά τα λες! Συμφωνώ! Το χόμπι μας κάνουμε!Όχι όσο καλά θα ήθελα αλλά δόξα το θεό το χόμπι μάς γίνεται.
Εγώ πιστεύω το αντίθετο..Δυστυχώς δεν υπάρχουν τέλειες χρονιές.
Σαφέστατα κύριε Γιάννη! Δεν αντιλέγω με τα σοφά και όμορφα λόγια σας! Εγώ το εννοούσα για ευτράπελα και κωλύματα που ανακύπτουν. :)Τέλειες είναι όλες...
Έχουμε την τύχη να βλέπουμε τη δημιουργία μπροστά στα μάτια μας... αυτό κι αν είναι τέλειο.
Ανυπομονώ για της παρατηρήσεις σας για να δω και αν θα πάω στην έκθεση κανένα πουλάκι η όχι.Εγώ θα σου πώ την γνώμη μου τον Σεπτέμβρη Νικόλα
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας