Αναπαραγωγή Αναπαραγωγη των budgie μου Knorr και Maggi

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Marco
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
το πρώτο όμως το έκανε στις 29, πως γίνεται να έκανε το δεύτερο σήμερα; ή δεν ξέρω εγώ να μετράω
 
μάλλον το πρώτο δεν είναι γόνιμο. Θα δούμε
 
  • Like
Αντιδράσεις: Marco
ναι, και ένα πουλάκι να βγει, για μένα θα είναι ότι πολυτιμότερο έχω :)
 
το καταλαβαίνω το έχω ζήσει. Θέλουν αρκετή ησυχία τώρα. Να κάνεις τους ελέγχους σου όταν αλλάζεις νερό και τροφή. Όχι συνέχεια τσεκαρίσματα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Marco
ναι, ακομη και ψιθυριστά μιλάω για να μην κάνω θόρυβο! Είμαι πολύ περίφανος για τα παπαγαλάκια μου, με αυτόν τον τρόπο μου δειχνουν οτι νιωθουν ασφάλεια, συγουριά και εμπιστοσύνη, και είμαι πολυ χαρούμενος για αυτό :)
 
Έτσι είναι νοιώθουν καλά και ασφαλή. Εντάξει όχι και ψιθυριστά στο δωμάτιο, κοντά στο κλουβί να μην υπάρχει ταραχή :)
 
  • Like
Αντιδράσεις: Marco
Χεχεχε το ρολόι της χτύπησε και έχει πάρει μπρος για τα καλά! Με το καλό! :D
 
Αυτό που μου έκανε πραγματικά εντύπωση είναι πως όταν πρωτοεμπαινε η θυληκιά στην φωλιά είχα βάλει ένα λεπτό στρώμα ροκανίδι, για να διατηρηθεί όσο γίνεται πιο καθαρή, και μέσα σε μισή ώρα το είχε πετάξει έξω.. Χτές που έλεγξα την φωλιά και έιδα το δεύτερο αυγό, είδα ότι μάδησε τα πούπουλα της και έφτιαξε μία στρώση.. Το θάυμα της φύσης..
 
τα πούπουλά της είναι πιο θερμομονωτικά. Μάνα παιδί μου!
 
  • Like
Αντιδράσεις: Marco
και οι άνθρωποι! Όπως κάποιες μανάδες που φροντίζουν ακόμα και τα παπαγαλάκια του γιου τους :)
 
  • Like
Αντιδράσεις: Marco
επιβάλλεται πιστευω! :D (ο αχάριστος). Στην δικιά μου περίπτωση η μάνα μου μόνο βλέπει που είναι η θηλυκιά τα υπόλοιπα εγώ τα κάνω... 😀
 
Καλημέρα σας και καληνύχτα σας από εμένα μόλις σχόλασα από την δουλεια (23,00-09,00). Σήμερα περιμένουμε το 3ο αυγό ελπίζω όλα να πάνε καλά και να το γεννήσει.. αν όχι τι θα σημαίνει αυτό?
 
Δεν έχω ζήσει πολλές γέννες αλλά έχω την εντύπωση πως τα Budgies δεν είναι όπως τα καναρίνια. Μπορεί να τα κάνει και κάθε μέρα μπορεί και με κάποια απόσταση ημερών. Άσε την φύση να λειτουργήσει. Απλά παρακολούθησε την συμπεριφορά του θηλυκού σου.
Άντε καλή ξεκούραση!
 
ευχαριστω πολυ Μαρία, το θυληκό σπάνια βγαίνει τώρα απο την φωλιά μόνο για νερο, από το δευτερο αυγό και μετά δεν βγαίνει σχεδόν καθόλου :) το κορίτσι μου :)
 
Καλημέρα! Ακόμη το 3ο αυγό δεν ήρθε 🙂, αναμένουμε! Λειτουργούμε με χρονοκαθηστέρηση 🙂 😀, όταν ήρθα είδα την θυληκιά έξω από την φωλιά, να τεντώνει φτερά, πόδια, έλεγξα την θερμοκρασία των αυγών, έκαιγαν, άρα μόλις είχε σηκωθεί για να ξεπιαστεί λίγο η καημένη, μετά από λίγο μπήκε ξανά στην φωλιά και ο αρσενικός πήγε στο πόστο του 🙂 "πορτιέρης στην φωλιά"!

Καλησπέρα το 3ο κάτασπρο αυγουλάκι, εμφανήστηκε :):D)
 

Συνημμένα

  • τα τρια αυγουλάκια.jpg.webp
    τα τρια αυγουλάκια.jpg.webp
    99,7 KB · Προβολές: 51

Σχετικά θέματα

Back
Top