Αναπαραγωγή Αναπαραγωγη των budgie μου Knorr και Maggi

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Marco
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Δεν ξέρω αν είναι αστείο, ή είναι πρόβλημα αυτό που θα αναφέρω, ξεκίνησαν οι πρώτες "απόπειρες" βατέματος.. Τι εννοώ... ότι ανεβένει ο αρσενικός στην θυληκιά, και μετά όταν πάει να γίνει... Πέφτει κάτω ο αρσενικός, εκ πρώτης όψεως είναι αστείο, δεν ξέρω όμως είναι καλό?
 
χα χα μην κάθεσαι από πάνω τους ίσως τον κομπλάρεις :) Εντάξει συμβαίνει και αυτό υπάρχει κάποια πιο φαρδιά πατήθρα; Θα βρουν τον τρόπο τους μην ανησυχείς
 
έχω πατήθρες από φυσικό ξύλο, και είναι αρκετά φαρδιές, σκέφτηκα μήπως γλυστράει και πέφτει :)έχουν αυξηθεί και τα φιλιά, οι αγκαλιές, τα ταίσματα στο στόμα απο το αρσενικό στο θυληκό, σιγά σιγά μπαίνουν στον σωστό δρόμο Μαρία, :)
 
Βέβαια θα έχουν και ζευγαρώματα που απλά δεν έτυχε να δεις εσύ :)
 
  • Like
Αντιδράσεις: Marco
Τα ζευγαρώματα γίνονται όλο και πιο συχνα :), παλιότερα ούτε που τρόγανε το καρότο τώρα το καταβροχθίζουν,...
 
Ξέρω, δεν είναι στην σωστή κατηγορία,όμως τα παπαγαλάκια βρίσκονται σε περίοδο αναπαραγωγής.. ήθελα να ρωτήσω.. στον κήπο μου έχω φασκόμηλο, κάνει να του δώσω μερικά φυλλαράκια; (εννοώ φρέσκο φασκόμηλο)
 
Για το φασκόμηλο ξέρω ότι το δίνουμε σαν τσάι για την διάρροια. Σε φρέσκο δεν ξέρω αν το προσφέρουμε.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Marco
Καλά έκανες. Ο κανόνας λέει δεν προσφέρουμε κάτι αν δεν είμαστε σίγουροι. Ενημερωνόμαστε και αν επιτρέπεται το δίνουμε. Ας περιμένουμε κάποιους που ίσως ξέρουν.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Marco
Καλησπέρααα! Έχω ένα πολύ ευχάριστω νέο! Μόλις σχόλασα από την δουλειά και είδα στην φωλιά :) και έχει ένα κάτασπρο αυγουλάκιιι :) Απλά η θυληκιά είναι εκτός φωλιάς είναι καλό ή κακό αυτό?
 
Μπράβο με το καλό! Δεν κλωσσάνε μόνιμα από το πρώτο αυγό
 
  • Like
Αντιδράσεις: Marco
άρα να μην ανησυχώ έτσι Μαρία; "οποτε χρειαστει θα το κλωσσησει έτσι;
 
ναι το έχω διαβάσει Μαρία :)
τουλάχιστον 3 φορές! απλά η Georgina λέει πως στην δικιά της περίπτωση καθόταν μέρα νύχτα στην φωλιά
 
έξω κάθεται τωρα, δεν ξέρω αν μπήκε πριν, η μάνα μου έχει σβηστό το φως το βράδυ όταν λείπω στην δουλειά.. μηπως πρέπει να τους έχω αναμμένο φωτάκι, μόλις πριν λίγο που τα παρατηρώ λίγο, από μακρύα, είδα ότι η θυληκιά μπήκε για δευτερόλεπτα και ξαναβγήκε, μετα πήγε ο αρσενικός και την τάισε, και κάθονται τώρα στην πατήστρα
 
ένα ελαφρύ φωτάκι νυκτός όχι φως αναμμένο έντονο απλά να μην είναι απόλυτο σκοτάδι να βλέπουν να μπουν και να βγουν από την φωλιά
 
ωραία, :) επιτρέπεται να τους δίνω ακόμη χορταρικά ή μόνο σπόρους; και απ'οσο διάβασα σε άλλα θέματα, τώρα δεν κάνει να τα καθαρίζω τόσο συχνα για να μην τα ενοχλήσω;
 
Μπορείς να τους δίνεις χόρτα,Όταν βγουν οι νεοσσοί και μέχρι να γίνουν περίπου 10 ημερών, σταματάς και ξαναρχίζεις μετά.
Καθαρίζεις "τοπικά " που λέμε και πολύ ήρεμα να μην θορυβηθούν.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Marco
σε ευχαριστω πολύ Μαρία για της πληροφορίες σου, είμαι απίστευτα ευτυχισμένος :)Απλά με απασχολει το ότι δεν είναι στην φωλιά η Maggi, ..
 

Σχετικά θέματα

Back
Top