Αναπαραγωγή Αναπαραγωγη των budgie μου Knorr και Maggi

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Marco
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Ναι την σκάβουν λιγάκι όχι σπουδαία πράγματα αλλά είναι στα γονίδιά τους να το κάνουν φαίνεται :)
 
Διαβασα το θεμα και το βρηκα πολυ ενδιαφερον και αποθηκευσα την ιστοσελιδα για το μελλον.. Να ρωτησω κατι: τι ειναι "ζωχούς, βλίτα";

Μαρια μην με βρισεις απλα αν ειναι να κανω μια δουλεια, να την κανω καλα.. :)
 
  • Like
Αντιδράσεις: Marco
χα χα όχι και να σε βρίσω που νοιάζεσαι.
Ζωχοί και βλίτα είναι χόρτα. Τα βρίσκεις στον μανάβη ή στην φύση αν έχεις κάποιον που μπορεί να τα ξεχωρίσει με ασφάλεια χωρίς λάθος.
Τα πλένεις καλά, τα στεγνώνεις και τα δίνεις στα πουλάκια σου. Όλα τα πουλάκια, καναρίνια και παπαγαλάκια.
 
Ελπιζω ο μαναβης να μην ειναι τοσο ασχετος οσο εγω. Θεκιου :)
 
Καλησπέρα, ναι είναι ωραίο με τις εμπειρίες και τις ιστορίες που έχει να μας διηγηθεί ο καθένας μας από την καθημερινότητα του, να μπορουμε να τις αντλήσουμε και να προετοιμαστουμε κατάλληλα :).

  • Υπάρχουν νέα.. Σήμερα έκανα την συνηθισμένη καθαριότητα στο κλουβί, και όταν ήρθε η ώρα να βάλω το καροτάκι τους, η θυληκιά έγινε πιο επιθετικιά, και μπήκε στην φωλιά και άρχισε να τσιρίζει,
  • Πιστέυετε πως είναιτο επόμενο βήμα στην αναπαραγωγή του Knorr και της maggie μου;
 
Μάλλον ετοιμάζεται. Κοίταξες μήπως υπάρχει κανένα αυγό στην φωλιά;
 
Τελικά σκέφτηκα ότι το φυσικό ξύλο είναι ότι καλύτερο για τα ποδαράκια των Budgie γιαυτό και αγόρασα σήμερα δύο πατήθρες από φυσικό ξύλο, έχει πάσο και βιδώνει στα κάγκελα του κλουβιού, τα παπαγαλάκια αμέσως το λάτρεψαν... αγόρασα και ωμό σουσάμι, που έχει ασβέστιο και χρειάζεται όπως πληροφορήθηκα από ένα άτομο του forum που εμπιστεύομαι πολύ και το ευχαριστώ ιδιαίτερα για τις πληροφορίες του, ... Ονόματα δεν λέμε :) Μαρία:)
 
Καλημέρα σε όλους :), σήμερα αγόρασα παντζάρια, λόγο το ότι θα βάψουμε αυγά, και μου ήρθε "φλασιά" ότι τα φύλλα από τα παντζάρια είναι πολύ θρεπτικά... και μάλλον πολύ νόστιμα γιατί μέσα σε 5 λεπτά κατασπαράχθηκαν!
 
καλημέρα, ναι τα φύλλα του παντζαριού έχουν πολύ περισσότερα ωφέλιμα στοιχεία από τον βολβό. Καλά έκανες και έδωσες. Μην τρομάξεις αν δεις κάπως κόκκινα τα κακά τους.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Marco
Δεν μπορω να περιγραψω με τι λαχταρα περιμενω να εχω συντομα αυγουλακια και μικρα πουλακια 🙂 ελπιζω να πανε ολα καλα 🙂
 
:D πηρα νεο αρσενικο μπατζι συνολο 2 ζευγάρια :D
με διατροφικη προετοιμασία και πολλή τύχυ και υπομονή ίσως να δω και γώ αυγουλάκι :D
 
Να σου ζήσει Γεράσιμε! ( πως "πετάχτηκες" σ' αυτό το θέμα; :) )
 
  • Like
Αντιδράσεις: Marco
Δεν το πήρα εγώ ακριβώς μου το έδωσε ένας φίλος μου γιατί έχει πολλά λέει ότι είναι περσινό περίπου ΕΝΌς χρόνου ΈΜΕΙΝΕ ΚΑΡΑΝΤΊΝΑ 5 ημέρες και αποδειχτηκε υγειέστατο ζωηρό και από προχτές είναι όλα μαζί στην ζευγαρώστρα το παρακολουθώ συχνά και βλέπω πως τα παει μια χαρά με το αρσενικό κελαηδά...
 

Σχετικά θέματα

Back
Top