Αναπαραγωγή Αναπαραγωγη των budgie μου Knorr και Maggi

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Marco
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Καταλαβαίνω και τον ενθουσιασμό και την ανησυχία σου αλλά μην μπαινοβγαίνεις και τα κοιτάς γιατί τους μεταδίδεις το άγχος σου. Ήρεμα και αν έχουν ζευγαρώσει θα έχεις πουλάκια. Με το καλό!
 
  • Like
Αντιδράσεις: Marco
Έχω ακόμη μερικές ερωτήσεις Μαρία, ελπίζω να μην φανώ κουραστικός, όμως πιστέυω πως μπορει να βοηθήσει και καποια ακόμη μέλη του φόρουμ στο μέλλον όταν βρεθούν στην θέση μου και έχουν τις ίδιες απορίες :)
  1. Τα ζευγαρώματα θα συνεχιστούν μέχρι να κάνουν και τα υπόλοιπα αυγά;
  2. Είναι καλό προολιπτικά να χορηγήσω μέσο νερού το "ostex solution" (Για την ανάπτυξη των οστών του κέλυφους των αυγών και για καλή εκκόλαψη) της Tafarm?
 
Λογικό είναι να έχεις απορίες αφού είναι πρώτη φορά. Κι εγώ μην νομίζεις δύο γέννες έχω ζήσει. Αν ξέρω, ευχαρίστως να σου πω. Απλά δεν ξέρω αν θα προλάβω να απαντήσω σήμερα εγώ. Αν δεν υπάρξει άλλη απάντηση θα βρεις την δική μου το πιθανότερο αύριο.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Marco
Καλημέρα, :) Τα νέα είναι ότι τωρα πια η Maggie βρίσκεται μέσα στην φωλιά και βγαίνει ελάχιστα για να πιει νερό, , άρα όλα είναι πολύ καλά :)
 
Καλησπέρα! Μαρία, όλη την μέρα καθόταν στην φωλιά η θυληκιά μόνο που τώρα το βράδυ πάλι καθόταν έξω που ήρθα απο την δουλειά.. Και η μάνα μου πάλι ξέχασε να αναψει φωτάκι τώρα που σκοτείνιασε... (πρεπει να την μαλώσω 😀). Η μάνα μου μου είπε πως όσες φορες χρειαστηκε να μπει στο δωμάτιο μου, είδε πως η θυληκιά ηταν μέσα στην φωλιά :)
 
τοτε μπορει να μην ξέρει ακόμη, η να μην το συνηδητοποιησε ακομη..
 
δεν μπορούμε να βοηθήσουμε σ' αυτό το σκέλος. Θα περιμένεις. Άλλο αυγό δεν έκανε;
 
Καλημέρα σας, δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με αυτό το πουλι, το βράδυ κάθεται έξω και τώρα την μέρα μέσα στην φωλιά.. Θα δούμε..
 
Σκέφτομαι μήπως.. επειδή το κλωσσάει ολόκληρη μέρα, και έχει την θερμοκρασία που χρειάζεται γιατυτό δεν τα κλωσάει, η επειδη είναι πρωτάρα.. μπορει να αρχίσει να κλωσσάει στα επόμενα αυγά και να υπάρχει μία απώλεια του πρώτου αυγου-νεοσου
 
Όλα αυτά που σκέφτεσαι είναι πιθανά στα δικά μου έμπαινε και ο αρσενικός και καθόταν μέσα μαζί της.
 
πολυ ωραίο, συνεργασία.. ενώ η δικιά μου το πηρε προσωπικα το θέμα και μπαίνει μόνη της.. καλά και ο αρσενικός δεν ξεβολέυεται απο την πατήθρα του... μέχρι το ανοιγμα πάει να την ταίσει.. αν συνεχιστεί έτσι δηλαδή να κλωσσάει την μέρα και να μην κλωσσάει την νύχτα.. εμ.. Βλεπεις φως στον ορίζοντα; :) Τωρα θα μου πεις που να το ξέρεις.. 😀
 
Στα Budgies τα θηλυκά σηκώνονται λίγο παραπάνω και κινούνται απ' όσα διαβάζεις για τα καναρίνια. Αλλά όλο το βράδυ όχι. Έχεις δει ζευγάρωμα; Ο αρσενικός δεν κλωσσάει απλά κάθεται δίπλα της και κοιμούνται μαζί γιατί αυτή πρέπει να γυρνάει τα αυγά. Ίσως αυτό το πρώτο είναι άσπορο. Για να δούμε αν θα κάνει άλλα.
 
ναι ζευγαρώματα είχε τώρα δεν ξέρω, μετά από κάθε αυγό ακολουθούνε κι άλλα ζευγαρώματα ι οχί; Πάντως είδα αρκετες φορες την ημέρα υπήρχαν ζευγαρώματα
 

Σχετικά θέματα

Back
Top