GreekMan72
PB Known Member
Κι εγώ από συσκευές υπερήχων δεν είχα αποτελέσματα.
Κατάλαβα, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτές τις συσκευές υπαρήχων, αλλά άμα βάλεις καμία μέσα στο σπίτι, λες να τα πιάσει;
Γιατί, "πιάνει" το μηχάνημα; Το δοκίμασε κανείς;
Δεν έχω αντιληφθεί να κυκλοφορούν τέτοιου είδους συσκευές για μυρμήγκια.
. Αν πιάνει.Γιατί, "πιάνει" το μηχάνημα; Το δοκίμασε κανείς;
. Αν πιάνει.
To ιδιο εχω βαλει κ εγω της μπαγιερ μεσα στο σπιτι και ξαφανιστηκανεσε μια εβδομαδαΈνα πρόβλημα με κατσαρίδες που είχα το έλυσα με Gel εντομοκτόνο τις BAYER.
Βλέπω ότι έχει και για μυρμήγκια.
View attachment 66000
Δεν το δοκίμασα αλλά θα πάρω γιατί έχω καί εγώ στο μπαλκόνι, βέβαια δεν φτάσαν ακόμη τα κλουβιά αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
[automerge]1565548040[/automerge]
Αυτό είναι για μυρμήγκια.
View attachment 66001
[automerge]1565548905[/automerge]
Τα μυρμήγκια οπός και η κατσαρίδες έχουν συγκεκριμένο δρομολόγιο αν παρατηρείς που κινούνται, βάζεις μία φακή Gel σε διάφορα σημεία που περνάνε, στην συνέχεια το μεταφέρουν στην φωλιά το τρώει η φαμίλια και...
« Το πρόβλημα πάει ».
Υ. Γ.
Το τοποθετούμε σε σημείο που δεν θα ρίξουμε νερό καί δεν θα υπάρχει επαφή από κάποιο κατοικίδιο. (πχ. Πάνω σε σοβατεπί, κάτω από το μάρμαρο του παραθύρου μετά τόν νεροσταλάκτη κλπ.)
Αυτομάτως μου ήρθε η σκηνή του Πρέκα με το πολυβόλοΤάκη αυτό σκέφτομαι και εγώ...
Τώρα θα τα περιμένει εκπληξούλα όμως
Παύλο ελπίζω να το είπες για πλάκα αυτό. Μόνο μυρμήγκια δεν υιοθέτησα ακόμη!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας