Πάντως δεν υπάρχει ούτε για δείγμα μυρμήγκι. Έκανε πολύ καλή δουλειά το φάρμακο.Αστειεύομαι Γιάννη εξάλλου εσύ θες να απαλλαγής από αυτά όχι να τα υιοθετήσεις.
Πάντως δεν υπάρχει ούτε για δείγμα μυρμήγκι. Έκανε πολύ καλή δουλειά το φάρμακο.Αστειεύομαι Γιάννη εξάλλου εσύ θες να απαλλαγής από αυτά όχι να τα υιοθετήσεις.
Όντως είναι απίστευτοΠαύλο εντυπωσιάστηκα! Είδα τον δεύτερο σύνδεσμο και έμεινα άφωνος, τι κάνουν οι άνθρωποι!
και τα μυρμήγκια για κάποιον είναι κατοικίδια
οκ , ελπιζω να μην ξαναγυρισουν, αν γινει αυτο κανε οπως ειπα παραπανωΒρήκα λύση Ηλία. Σε ευχαριστώ πάντως!
Από ό,τι καταλαβαίνω, είσαι προσεκτικός σχετικά, αλλά όχι όσο θα έπρεπε, βασικά για να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες να πάθεις ο ίδιος κάτι, ίσως και μακροπρόθεσμα.Γάντια φορούσα ναι. Τα μυρμήγκια που είχαν μπει μέσα στις ταίστρες τα εβγαλα εγώ με το χέρι προτού ρίξω το φάρμακο. Γενικά ήταν πολύ πίσω τα υπόλοιπα και βρίσκονταν σε γωνία. Έτσι τα πουλιά δεν είχαν την παραμικρή επαφή με αυτό. Όσο αφορά εμένα πρόσεχα όσο μπορούσα. Κρατούσα απόσταση από το ψεκαστήρι, δεν είχε αέρα εκείνη την στιγμή και όπως είπα φορούσα και γάντια. Στην προηγούμενη φωλιά έκανα πάλι το ίδιο και εξαφανιστηκαν μια και καλή από εκεί. Ελπίζω να συμβεί το ίδιο και με αυτή την φωλιά.
Έτσι έχω πάρει ένα τζελ της Byer και στοχεύω σε γεννοκτονία (νιώθω ήδη άσχημα με τη λέξη, πόσο μάλλον με την πράξη)
Άχ ρε Παύλο, με έκανες και γέλασαΚοίταξε αν σε ενοχλεί τόσο η λέξη άλλαξε την, αντί για γενοκτονία πες εθνοκάθαρση.
Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο αλλά η λέξη πιο εκλεπτυσμένη.
Εδώ ολόκληρος υπουργός έκανε κωλοτούμπα άρα μπορείς και εσύ.
Ευτυχώς εμείς με τους παπαγάλους δεν έχουμε τέτοια θέματα. Τα αποξηραμένα για κάποιο λόγο δεν τα ακουμπάνε τα μυρμήγκια και έτσι δεν μας κάνουν επισκέψεις. Με όποια λύση δεις αποτέλεσμα αν σου είναι εύκολο πες μας εδώ ώστε να ξέρουμε γενικά για το πως να τα διώξουμε όποτε χρειαστεί.
Με το fendona ψέκασε, αν καταλαβα σωστά, αλλά έριξε και στις φωλιές τουςΜε ποια λύση αντιμετώπησες το πρόβλημα @Γιαννης17
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας