τα οποια παρεχονται απο σενα μεσα ομως ετοιμα απλα βγαζουν τα σπορακια!να βγάζουν τα σποράκια κατευθείαν από διάφορα φυτά.
μην σιγκρινουμε γατα με καρδεριναγάτα
τα οποια παρεχονται απο σενα μεσα ομως ετοιμα απλα βγαζουν τα σπορακια!να βγάζουν τα σποράκια κατευθείαν από διάφορα φυτά.
μην σιγκρινουμε γατα με καρδεριναγάτα
Δεν είναι τόσο απλό το να ενωθούν σε σμήνος. Έχουν δημιουργηθεί τα ζεύγη την εποχή εκείνη, καθότι εποχή αναπαραγωγής. Τα δικά σου θα βρίσκονται επίσης σε οίστρο. Οι αρσενικοί θα θεωρηθούν εισβολείς. Θα έχουν ν' αντιμετωπίσουν πέρα από την σχετική έστω άγνοια της επιβίωσης, την επιθετικότητα των άλλων αρσενικών. Θα είναι από κάθε άποψη ευάλωτα και αδύναμα. Στην φύση η αδυναμία δεν συγχωρείται γιατί δεν αποδίδει ικανούς απογόνους. Το πολύ-πολύ από τα εννέα πουλιά να επιβιώσει ένα και αν.Με το νερό δεν ξέρω. Την Άνοιξη όμως υπάρχει νερό και τροφή παντού στη φύση. Επίσης είναι πουλιά που ζουν σε σμήνη. Θα ενωθούν με άλλα και θα κάνουν ότι τα άλλα.
να απαντησουμε σε τι πως να τα σκωτοσεις;Κανείς δεν απαντάει σε οτι ρώτησα!
Το ειπες.. Τι θες τώρα; Να κανεις εντυπωση; Τοσοι άνθρωποι σου λενε το ιδιο πράγμα.. αλλα με βαση την δικη σου θεωρια ειναι λάθος..Ο καθένας με τον πόνο του! Κανείς δεν απαντάει σε οτι ρώτησα!
Βαρέθηκα!
Τζάμπα γράφτηκα. άδικος κόπος.
ADIOS!
ποιος ειναι αυτος ο τροπος κατα την γνωμη σου (φιλικα παντα)Ωραια, τώρα που τελείωσε το δράμα, ας μου πει ο οποιοσδήποτε οχι με εικασίες γιατί δεν υπάρχει τρόπος να επανενταχθουν τα μικρά.
Απάντησε ήδη η Μαρία...Ωραια, τώρα που τελείωσε το δράμα, ας μου πει ο οποιοσδήποτε οχι με εικασίες γιατί δεν υπάρχει τρόπος να επανενταχθουν τα μικρά.
Άλλος λόγος είναι πως δεν έχουν διδαχθεί, αφού τον πρώτο χρόνο της ζωής τους έζησαν σε κλούβα, πως ν΄αντιδρούν και να προστατεύονται από τ΄αρπακτικά... Το να τα φοβούνται όπως προανέφερε, δεν σημαίνει πως γνωρίζουν και πως θ΄''αντιμετωπίσουν'' εχθρούς...Δεν είναι τόσο απλό το να ενωθούν σε σμήνος. Έχουν δημιουργηθεί τα ζεύγη την εποχή εκείνη, καθότι εποχή αναπαραγωγής. Τα δικά σου θα βρίσκονται επίσης σε οίστρο. Οι αρσενικοί θα θεωρηθούν εισβολείς. Θα έχουν ν' αντιμετωπίσουν πέρα από την σχετική έστω άγνοια της επιβίωσης, την επιθετικότητα των άλλων αρσενικών. Θα είναι από κάθε άποψη ευάλωτα και αδύναμα. Στην φύση η αδυναμία δεν συγχωρείται γιατί δεν αποδίδει ικανούς απογόνους.
Γιατί είναι Έλληνες και τα ξέρουν όλα. Γιατί Κάνουν και πιστεύουν μόνο αυτό που τους έχουν μάθει και δεν δοκιμάζουν ούτε προσπαθούν για κάτι καλύτερο και φυσικά το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να κατηγορούν τους άλλους και να προσπαθούν να ματαιώσουν ότι ο άλλος προσπαθεί να κάνει γιατί τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί και να πετύχει.Ωραια, τώρα που τελείωσε το δράμα, ας μου πει ο οποιοσδήποτε οχι με εικασίες γιατί δεν υπάρχει τρόπος να επανενταχθουν τα μικρά.
Στο ΕΚΠΑΖ, έχουν μεγάλα εξωτερικά κλουβιά φυσικής προσομοίωσης, όπου ζουν αποθεραπευμένα τραυματισμένα αγριοπούλια ή παρανόμως αιχμαλωτισμένα σε πολύχρονη αιχμαλωσία.Ωραια, τώρα που τελείωσε το δράμα, ας μου πει ο οποιοσδήποτε οχι με εικασίες γιατί δεν υπάρχει τρόπος να επανενταχθουν τα μικρά.
Τα μικρά Δημήτρη ακολουθούν τους γονείς για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και έτσι παρακολουθώντας βλέπουν και υιοθετούν τους χώρους σίτισης και υδροδότησης, τους χώρους προστασίας και τους εχθρούς. Στη συνέχεια εντάσσονται σε μια μεγάλη παρέα εφήβων που σχηματίζουν σμήνος και ακολουθούν όσα έμαθαν και θυμούνται.Ωραια, τώρα που τελείωσε το δράμα, ας μου πει ο οποιοσδήποτε οχι με εικασίες γιατί δεν υπάρχει τρόπος να επανενταχθουν τα μικρά.
Γιατί απλά δεν γίνεται. Γιατί το πουλί δεν ειναι μαθημενο σε πολλά. Γιατί μπορεί να είναι άγριο παρόλο που ειναι εκτροφής αλλα δεν ξέρει να αποφεύγει τους κίνδυνους ούτε να βρει τροφή. Εάν ασχοληθείς με καρδερινες και δεις άγρια καρδερινα και εκτροφής θα καταλάβεις την διαφορα. Γιατί με το πρώτο κρύο το εκτροφης θα φουσκώσει!Γιατί τα εκτροφής ποτε δεν θα είναι τόσο ανθεκτικά όσο τα άγρια!Ωραια, τώρα που τελείωσε το δράμα, ας μου πει ο οποιοσδήποτε οχι με εικασίες γιατί δεν υπάρχει τρόπος να επανενταχθουν τα μικρά.
Αν μου επιτρέπεις να συμπληρώσω πως υπάρχει και σοβαρότατος κίνδυνος εξάπλωσης ασθενειών από τα εκτροφής προς τα άγρια που λόγω έλλειψης αντισωμάτων ίσως εξελιχθεί σε μάστιγα και καταστροφή τους.Γιατί τα εκτροφής ποτε δεν θα είναι τόσο ανθεκτικά όσο τα άγρια!
offΓιατί είναι Έλληνες και τα ξέρουν όλα. Γιατί Κάνουν και πιστεύουν μόνο αυτό που τους έχουν μάθει και δεν δοκιμάζουν ούτε προσπαθούν για κάτι καλύτερο και φυσικά το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να κατηγορούν τους άλλους και να προσπαθούν να ματαιώσουν ότι ο άλλος προσπαθεί να κάνει γιατί τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί και να πετύχει.
Άσχετο : ποιος μπορεί να πει σε πόσα χρόνια ένας τέτοιος λαός θα μπορέσει να βγει από την όποια κρίση;
ωραίος ο led φωτισμός που έχεις βάλει στο καλάμι που έχεις καβαλήσει... Ξεχωρίζεις από όλους τους άλλους!:DΓιατί είναι Έλληνες και τα ξέρουν όλα. Γιατί Κάνουν και πιστεύουν μόνο αυτό που τους έχουν μάθει και δεν δοκιμάζουν ούτε προσπαθούν για κάτι καλύτερο και φυσικά το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να κατηγορούν τους άλλους και να προσπαθούν να ματαιώσουν ότι ο άλλος προσπαθεί να κάνει γιατί τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί και να πετύχει.
Άσχετο : ποιος μπορεί να πει σε πόσα χρόνια ένας τέτοιος λαός θα μπορέσει να βγει από την όποια κρίση;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας