Cockatiel_m
PB New Member
Δεν έχει.
Με γεια της! Καμία σχέση με το παλιό!
Νομίζω ναι, αλλά πιο σπάνια απ΄ ό,τι οι μεγαλύτεροι παπαγάλοι. (έχω πετύχει τον δικό μου να κρατάει ένα μικρό κομμάτι από τσαμπί κεχρί).χρησιμοποιουν το ενα ποδι
Νομίζω ναι, αλλά πιο σπάνια απ΄ ό,τι οι μεγαλύτεροι παπαγάλοι. (έχω πετύχει τον δικό μου να κρατάει ένα μικρό κομμάτι από τσαμπί κεχρί).
Ασχετο αλλά φτιάξε ή αγόρασε κανένα παιχνιδάκι να ασχολείται! Το πολύ ωραίο κλουβί θα γίνει ακόμα ομορφότερο.
Όλα τα πουλάκια μπορεί να τύχει να το κάνουν. Το καναρίνι μου έπιανε έτσι το τσαμπί με το κεχρί. Εκείνος βέβαια όταν επρόκειτο για φαγητό μετατρεποταν σε μακαο σε δύο λεπτά.τα κοκατιλ οταν τρωνε ( και χρειαζεται ) χρησιμοποιουν το ενα ποδι για να κρατανε το φαγητο οπως προσπαθει να κανει η δικια
:DΌλα τα πουλάκια μπορεί να τύχει να το κάνουν. Το καναρίνι μου έπιανε έτσι το τσαμπί με το κεχρί. Εκείνος βέβαια όταν επρόκειτο για φαγητό μετατρεποταν σε μακαο σε δύο λεπτά.
Πολύ όμορφα νέα! Μπράβο και στους δύο! Χαίρομαι πολύ!Τελικα βγηκε σε ανύποπτο χρόνο μόνη της. Την κράτησα κανα μισάωρο στα χέρια μου και την χάιδεψε και η ανιψιά μου ( ξετρελάθηκε )
View attachment 60146
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας