Ασθένειες Κανάρα έσπασε το πόδι της

Ελλείψει απάντησης θα αποτόλμησω να σου προτείνω τον ένα μήνα. Δεν το έχω δει κάπου, το έχω γκουγκλαρει φυσικά, αλλά δεν βρίσκω κάτι για τη συνιστώμενη διάρκεια δυστυχώς. Αν μπορεί κάποιος ή αν τύχει κάποιος κι επικοινωνήσει με αξιόπιστο πτηνίατρο, ας ρωτήσει σχετικά, για να βοηθήσει την κατάσταση.:)
 
Σας ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις! 🙂Το κοριτσι μου συνεχιζει την ξεκουραση της και την αντιβιωση της.. 😉Το ποδαρακι ευτυχως συνεχιζει να εχει το κανονικο του χρωμα..👍Θα σας κρατω ενημερους για τις εξελιξεις μου!👍
 
Φιλοι μου καλησπερα!Η καναρα μου παει ολο και καλυτερα και σιγα σιγα καθεται ολο και πιο πολυ ωρα στο κλαρακι της. Το ποδαρακι παραμενει ροζ!Η αντιβιωση συνεχιζεται κανονικα!
 
Καλημερα και καλο μηνα σε ολη την παρεα μου! Εχω τοσο μεγαλη χαρα, που δεν περιγραφεται:D. Η καναρα μου εχει αρχισει δειλα δειλα να παταει το ποδαρακι της και μαλιστα δουλευουν και τα δαχτυλα της, αφου οταν το παταει στο κλαρακι της, κλεινει τα δαχτυλα της κανονικα!:DΘελω να πω ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον καθε ενα σας ξεχωριστα, για την τοσο σπουδαια πρακτικη σας βοηθεια, αλλα και ψυχικη! 🙂Που εισασταν διπλα μου απο την πρωτη στιγμη και μου προσφερατε απλοχερα την τοσο πολυτιμη βοηθεια σας! 🙂 Χωρις εσας δεν θα ειχα καταφερει τιποτα και σιγουρα η καναρα μου αυτη τη στιγμη δεν θα ζουσε..Χαρη σ εσας, εχει μια δευτερη ευκαιρια στη ζωη..👍Να ειστε ολοι σας καλα και ενα ιδιαιτερο ευχαριστω στον ανθρωπο που με βοηθαει απο την πρωτη στιγμη εδω μεσα, τον κ. Μισαλουρη! 🙂Συντομα θα σας ανεβασω και φωτογραφιες να τη καμαρωσετε!:DΚαι παλι σας ευχαριστω ολους!👍
 
Ευχάριστα τα νέα...
Περιμένουμε τις φωτογραφίες.
ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον καθε ενα σας ξεχωριστα, για την τοσο σπουδαια πρακτικη σας βοηθεια, αλλα και ψυχικη!
Στην ουσία αυτός είναι κι ο λόγος ύπαρξής μας εδώ...
 
Τελευταία επεξεργασία:
Τέλεια τα νέα σου Κατερίνα. Είμαι πολύ χαρούμενη για εσένα και την κανάρα σου!
Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!:DΝα εισαι καλα! 🙂

Να το και το κοριτσι μου!:D
IMG_20180705_155123_480x640.webp
IMG_20180705_155134_480x640.webp
IMG_20180705_155154_480x640.webp
Η χαρα μου ειναι απεριγραπτη!
IMG_20180705_155159_480x640.webp
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Συγχαρητήρια @katerinak που ειχες την ψυχραιμία και εφαρμοσες το νάρθηκα και Επίσης που εμπιστευτικές και ακολουθησες τις Συμβουλές/ οδηγίες από ένα πολύ έμπειρο μέλος!
@misalouris για ακομα μια φόρα μεταφέρεις εμπειρίες και γνώσεις απλόχερα, ποσο μάλλον θα πρέπει να νοιώθεις και περήφανος που απο την Πρώτη στιγμή ήσουν σίγουρος για το αποτέλεσμα, να σε καλά και συ και πτηνοφιλαρακια σου!
 
Συγχαρητήρια @katerinak που ειχες την ψυχραιμία και εφαρμοσες το νάρθηκα και Επίσης που εμπιστευτικές και ακολουθησες τις Συμβουλές/ οδηγίες από ένα πολύ έμπειρο μέλος!
@misalouris για ακομα μια φόρα μεταφέρεις εμπειρίες και γνώσεις απλόχερα, ποσο μάλλον θα πρέπει να νοιώθεις και περήφανος που απο την Πρώτη στιγμή ήσουν σίγουρος για το αποτέλεσμα, να σε καλά και συ και πτηνοφιλαρακια σου!
Σε ευχαριστω παρα πολυ🙂κι εσυ να εισαι παντα καλα!
Ακριβως αυτο λεω κι εγω, αν δεν ηταν ο κ. Γιαννης, αλλα και ολοι οσοι με βοηθησαν στο προβλημα μου, δεν θα ειχα καταφερει τιποτα..👍
Ανθρωποι που χωρις να εχουν οφελος, σε βοηθουν απλοχερα, ειναι ανθρωποι ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ!:D🙂
 
Γεια σας ομορφο παρεακι!Η καναρα μου ειναι εντελως καλα και τη βλεπω και την καμαρωνω!Ηθελα ομως να σας ρωτησω για το ποτε πρεπει να βγαλω το ναρθηκα απο το ποδι της. Μαζι με τη σημερινη μερα, βρισκομαστε στις 34 μερες απο το σπασιμο, αρα και απο το ναρθηκα. Οποτε τι να κανω; Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
 
Τελικα παρεα μου,ξερει καποιος να μου πει αν πρεπει να βγαλω το ναρθηκα ή οχι;
Ευχαριστω πολυ! 🙂
Έλα, πόσο καιρό τον έχεις; Δεν ξέρω να σου πω, αλλά στα παιδιά σε υποψία κατάγματος τον αφήνουν καμιά 40ρια μέρες. Εξαρτάται και από το είδος του κατάγματος, συντριπτικό >.> υποψία, ράγισμα... Οπότε στη θέση σου στο δίμηνο* θα το έβγαζα, αν δεν έπαιρνα σαφή και βέβαιη απάντηση από γνώστη.
*γνωρίζεις φυσικά ότι είμαι κάπως...υπερβολικός, έτσι;
 
ξερει καποιος να μου πει αν πρεπει να βγαλω το ναρθηκα ή οχι;
Κατερίνα όλα είναι σχετικά και εξαρτώμενα από το μέγεθος της πληγής και από την κατάσταση του ποδιού.
Για τη δική σου περίπτωση τρεις βδομάδες είναι το ελάχιστο και κατά συνέπεια θα σκεφτόμουν πάρα πολύ οποιαδήποτε επέμβαση πριν να μπει ο Αύγουστος.
Μια δυο φωτογραφίες θα μας φρεσκάρουν την εικόνα από το πόδι του πουλιού... μπορείς να μας ανεβάσεις;
 
Back
Top