Λάμπρο μου κάνε έναν κόπο και ρώτα τον γιατρό για το μπανάκι! Εκείνος ξέρει καλύτερα!Θα της βάλω Γιάννη αν είναι καλά και θα σας ενημερώνω για τις εξελίξεις.
Λάμπρο μου κάνε έναν κόπο και ρώτα τον γιατρό για το μπανάκι! Εκείνος ξέρει καλύτερα!Θα της βάλω Γιάννη αν είναι καλά και θα σας ενημερώνω για τις εξελίξεις.
Μπορείς να ζευγαρώσεις τα καναρίνια σου εκτός της θηλυκιάς με το θέμα στο ποδαράκι. Γιατί και τα υπόλοιπα να μείνουν χωρίς απογόνους;Γιαυτό μάλλον δεν θα προχωρήσω σε αναπαραγωγή φέτος.Αν δεν λυθούν κάτι τέτοια θεματάκια δεν νομίζω είναι καλό να βγάλω πουλιά.
Γιατι πιθανολογεί οτι έχουν ακάρεα και δεν έχει ολοκληρώσει τη θεραπεία με scatt.Γιατί και τα υπόλοιπα να μείνουν χωρίς απογόνους;
Σωστά! Άρα σωστή απόφαση!Γιατι πιθανολογεί οτι έχουν ακάρεα και δεν έχει ολοκληρώσει τη θεραπεία με scatt.
Για όλους μας είναι δύσκολο αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Βρίσκεις καλούς αναδόχους και όλα πάνε καλά. :)Σκέφτομαι και που να τα δώσεις μετά. Να κρατήσω μερικά οκ αλλά ποιός θα τα περιποιηθεί αυτά που θα τα δώσω; Στεναχωριέμαι λίγο.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω, εφόσον τα κοκκίδια τα είχε διαγνώσει η γιατρός και το πουλί είχε πάρει θεραπεία πώς γίνεται να αυξήθηκαν πάλι. Διογκωμένα έντερα και μάλλον από κοκκίδια έφυγε.Αυτό ψιλιάζομαι γιατί έτσι και αλλίως τα είχε διαγνώσει η γιατρός πριν κανένα δίμηνο. Έγινε θεραπεία και πάλι κατέρρευσε όμως.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας