Τυχαια επειδη αυτη ειχα βρει κ εγω, pinex powder.Μιράντα ποια συστήνεις;
Τυχαια επειδη αυτη ειχα βρει κ εγω, pinex powder.Μιράντα ποια συστήνεις;
ευχαριστώ Μιράντα για την άμεση απάντησηΤυχαια επειδη αυτη ειχα βρει κ εγω, pinex powder.
Όχι... με κανένα τρόπο.Πρέπει να επέμβω με κάποιο τρόπο;
αλλά μεταξύ τους καβγαδάκια
Δεύτερη φωλιά πότε; Τώρα είναι12 ημερών.Βάλε και μια δεύτερη φωλιά στο κλουβί σιγά, σιγά...
προσωπική μου γνώμη,Λευτέρη, αν δεις ότι τα ''καβγαδάκια'' συνεχίζονται, τότε άσε την μαμά με τα μικρά, μέχρι την 35η μέρα ζωής τους και απομάκρυνε τον μπαμπά, σε δικό του κλουβί και χώρο. Μετά τον απογαλλακτισμό των μικρών, πλέον θα μπορείς να βάλεις και την μαμά σε δικό της χώρο..ώστε να αρχίζουν να ηρεμούν και σιγά σιγά να προσπαθήσεις να επαναφέρεις το ζευγάρι στα δεδομένα της εποχής που διανύουμε! Για τα μικρά, μην ανησυχείς, μετά τις 35 μέρες μπορείς να τα έχεις όλα μαζί σε μεγάλη κλούβα πτήσεων, για τουλάχιστον 5-6 μήνες. Θα το ξαναπώ,όμως, αυτή είναι η δική μου θέση με σκοπό πάντα να επαναφέρουμε το ζευγάρι.. Οποιοσδήποτε φίλος/η μπορεί να με διορθώσει αν κάνω λάθος.Να τα αφήσω δεύτερη γέννα;
σε ευχαριστώ, Πάνο.. Και να σου θυμήσω, φίλε Λευτέρη, πως στην πρώτη σελίδα του θέματος σου,όπου όλοι οι φίλοι εκφράζαμε την ανησυχία μας για το εγχείρημα αυτό.. Μας απάντησες πως κατάλαβες το λάθος και θα καταβάλεις κάθε προσπάθεια να διορθωθεί το βιολ.ρολόι των καναρινιών σου!Kι εγω τα ιδια θα πω με τον Δημητρη, οταν ειχα παλιοτερα και αρσενικο και θηλυκια να αναλαμβανουν το μεγαλωμα των μικρων συνεχεια ειχα τα ιδια προβληματα, εδω και 2 χρονια ομως που αφηνω μονο τη θηλυκια μεσα, δεν υπαρχει κανενα προβλημα διαπληκτισμου, και οταν κρινω ενωνω το ζευγαρι να πανε για την επομενη γεννα
Δημήτρη αυτό έχει τελειώσει, το ερώτημα είναι με ποιο τρόπο.. Τί πρέπει να κάνω τώρασε ευχαριστώ, Πάνο.. Και να σου θυμήσω, φίλε Λευτέρη, πως στην πρώτη σελίδα του θέματος σου,όπου όλοι οι φίλοι εκφράζαμε την ανησυχία μας για το εγχείρημα αυτό.. Μας απάντησες πως κατάλαβες το λάθος και θα καταβάλεις κάθε προσπάθεια να διορθωθεί το βιολ.ρολόι των καναρινιών σου!
Εγώ λοιπόν, σαν φίλος καλός, αυτό θα περιμένω από σένα! Και για ότι με χρειαστείς,ότι ώρα κι αν είναι,
θα είμαι στην διάθεσή σου..
Όσο συνεργάζεται το ζευγάρι στην ανατροφή των μικρών.. Δεν τα χωρίζεις!Αφήνω αρσενικό θηλυκό μαζί προς το παρόν αφού συνεργάζονται στο τάισμα. Αν το παρατραβάει ο αρσενικός και κυνηγάει την κανάρα, τα χωρίζω..
ερώτημα...Αν η κανάρα μαδάει τα μικρά για να κάνει φωλιά, τί κάνω;
να'σαι καλά,Λευτέρη..γι αυτό είναι οι φίλοι άλλωστε!Δημήτρη, Πάνο ευχαριστώ...
προς το παρόν δεν βάζω χέρι...
αναμένουμε εξελίξεις..
καλύψατε κάθε ερώτημα αλλά και ανησυχία για ενδεχόμενα..
ανεκτίμητη βοήθεια να το ξέρετε...άλλως θα βαδίζαμε στα τυφλά, θα κυνηγούσαμε περισσότερα πουλιά με ότι συνεπάγεται αυτό για την υγεία τους...να'σαι καλά,Λευτέρη..γι αυτό είναι οι φίλοι άλλωστε!
Γιάννη.. Ξέρεις πως σ'ακούω σαν πατέρα, πρέπει να υπάρχει τρόπος να επανέλθει το ζευγάρι ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΟΣΣΩΝ! Πιστεύω πως δώσαμε σωστές οδηγίες στον Λευτέρη, σε συνδυασμό με μείωση θερμοκρασίας και φωτισμού ανα ημέρα! Αν αυτή τη στιγμή τους επιτραπεί και 2ο ζευγάρωμα, τότε σίγουρα στο τέλος θα μιλάμε για τις επόμενες 2 σαιζόν χαμένες και ένα ζευγάρι επικίνδυνα εξαντλημένο! Τι λές; η καλύτερα τί θα έκανες αν σου συνέβαινε κάτι τέτοιο Δεκέμβρη μήνα;Δε νομίζω πως θα μπορέσουμε να σταματήσουμε το ζευγάρι. Πιστεύω πως θα πάνε σε δεύτερη γεννα.
Δεύτερη φωλιά πότε; Τώρα είναι12 ημερών.
Να τα αφήσω δεύτερη γέννα;
Αν τα πουλιά θέλουν ξανά, το καταστέλω ή τα επιτρέπω;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας