Γενικά Τα μωρά της Myra!

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Myra
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Αλίκη... έχεις κάποια στοιχεία γι' αυτό?
Στοιχεία και στατιστικές δεν έχω δυστυχώς αλλά μου το έχουν πει πολλοί καναρινάδες και καρδερινάδες. Τώρα κατά πόσο ισχύει δε ξέρω πως μπορούμε να το ελέγξουμε.. Πάντως σαν λογική βγάζει νόημα..

Η πιθανότητα παρουσίασης ανοιχτόχρωμων πουλιών από ένα ζευγάρι παραμένει απολύτως η ίδια από το πρώτο έως το τελευταίο αυγό της ζωής ενός ζευγαριού.

• Like
Αντιδράσεις: Foivos
Θυμαστε το μικρο πυργο στην τραπεζαρια; Μεγαλωσε!
DSC02705.webp

Ξαναπαρουσιαζω!

Ο χηρος μου,τραγουδιαρης και σεξυ!
DSC02718.webp

DSC02713.webp

Ο μωσαικουλης μου!

DSC02714.webp

DSC02721.webp

Η μανουλααα ❤️️️️ που φετος εβαλε τα δυνατα της και εβγαλε 15 πουλακια!

DSC02726.webp

Ο ΑΞΙΟΣ μπαμπας!
DSC02722.webp

Το.. Πιο βαριεστημενο πουλι ολων των εποχων! (ακομα δεν φτιαξαμε το ποδαρακι!)
DSC02727.webp

Τα δυο μικρακια που μου εμειναν απο την πρωτη γεννα! (κιτρινος ο στραβουλης μου!)
DSC02733.webp

DSC02734.webp

2η γεννα! 5 μου εμειναν απο τα 6! Ολα τα σπουργιτακια!
DSC02732.webp

3η και τελευταια γεννα! Τα 5 τελευταια μωρα μου!
DSC02728.webp

DSC02729.webp

DSC02730.webp

Να σας ευχαριστησω ολους για ολα οσα μου προσφερατε! Χωρις το Petbirds και τους λατρεμενους ανθρωπους που εχει δεν θα ειχα καταφερει τιποτα!

Να σου ζηηησουυυννν! Να τα χαιρεσαι ολααα τα πουλακια σουυυ και να σε πριζουν ολη μερα με το κελαιδιμα τους με την καλη εννοια φυσικαα! :D

😎Εμ τι δεν θα τα καμαρωνα; Μπορει να μην ειναι ρατσες, μπορει να μην ειναι τα ομορφοτερα πουλια του κοσμου αλλα ειναι τα δικα μου και για μενα ειναι τα πιο ομορφα καναρινακια!

😎Εμ τι δεν θα τα καμαρωνα; Μπορει να μην ειναι ρατσες, μπορει να μην ειναι τα ομορφοτερα πουλια του κοσμου αλλα ειναι τα δικα μου και για μενα ειναι τα πιο ομορφα καναρινακια!
όπως λέει η κουκουβάγια για τα μικρά της 😀

Εγώ κόλλησα με τον "στραβούλη"... Τα κατάφερε ο μάγκας και εξελίχθηκε σε ένα πανέμορφο πουλί! Μπράβο Μιράντα

Τι μπραβο καλε, τιποτα δεν του εκανα τελικα... Αλλα θα γινω καλη μανικιουριστα, θελει λιγο περιποιηση! Ειναι φοβερος, και ξαναλεω συνηθισε το ματι μου στ στραβο που τα κανονικα κιτρινα μου ξενιζουν!

Back