Γενικά Το μικρό μου Parrotlet forpus pacific

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Sissy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πολυ ομορφα και τα δυο του!
Καλα αυτο το ξεραμε...
Αλλα αλλο να τα βλεπεις σε βιντεακι βρε παιδι μου!
Ευχαριστουμε Σισσυ!
Να χαιρεσαι τις ψυχουλες σου...
Πολλα φιλακια κι απο μενα...

• Like
Αντιδράσεις: Sissy
:DΚωνσταντινε, δεν εχεις δει τον Μαριο να 😛κοβει λεμονια

[x]
I wonder why
Yesterday you told me 'bout the blue blue sky
And all that I can see is just a yellow lemon-tree

I'M TURNING MY HEAD UP AND DOWN
I'M TURNING TURNING TURNING TURNING TURNING AROUND
AND ALL THAT I CAN SEE IS JUST ANOTHER LEMON TREE[/I][/URL] :eyesss:

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
.

Χθες το βραδυ εψαχνα να βρω τον Μαριο, μεσα στο κλουβι του. Ειδα κι'επαθα μεχρι να τον ανακαλυψω αναμεσα απο το 'παιχνιδι' με τα σουπιοκοκκαλα! Ειχε σχεδον ξαπλωσει οριζοντια και νανουριζοταν πανευτυχης!

Συνημμένα

• P7192459).webp
    P7192459).webp
    75,4 KB · Προβολές: 167
  • P7192455).webp
    P7192455).webp
    55,1 KB · Προβολές: 163
Φαίνεται σαν να φιλάει παθιασμένα και να λέει γλυκόλογα στο σουπιοκόκκαλο! Καλοκαίρι, η τέλεια εποχή για έρωτα!

Πολυ γλυκουλης φαινεται σ'αυτες τις φωτογραφιες. Μακαρι να ημουν και εγω Μαριος και να ειχα τοσα παιχνιδια!

Φαίνεται σαν να φιλάει παθιασμένα και να λέει γλυκόλογα στο σουπιοκόκκαλο! Καλοκαίρι, η τέλεια εποχή για έρωτα!
:Big Grin:Και μετα τα... φιλια και τα γλυκολογα, να κι'ενας (σημερινος) καβγας, για να δειτε ολες τις :Tongue::πτυχες του χαρακτηρα μας!
th_P8273037.jpg

τι να πω; Εχω μεινει με το στομα ανοιχτο...
δεν παιζεται αυτο το "παιδι"(!)!

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!
lol-030.gif

δεν χορταινεις να τον κοιτας
ασε η φωνουλα του... Οι τουμπες του... Ο τροπος του...
νευρα κ χαρη σε ενα! 😀
φτου του!
... φτου φτου φτου κ ... ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ!
lol-030.gif

(ΜΗΝ παρεις πετσετα... Εικονικο ειναι το "φτυσιμο"...)
jajebi2.gif

φιλακια να του δωσεις κ πολλα ζουληγματα... (!)!
ag2.gif

Ήταν ολοφάνερο οτι αυτή έφταιγε! Δεν είδες πώς του κουνιόταν για να τον προκαλέσει; Όμως εγώ δεν ανησυχώ. Όλοι οι μεγάλοι έρωτες έχουν τις διακυμάνσεις τους.

Ζωηρούλης και γλυκός ο Μάριος στο youtube! Mάλωνε την κουκλίτσα, ενώ κουνιόταν και κτυπούσε τις καμπανούλες! Για πότε βρέθηκε ανάποδα στην κορυφή του κλουβιού! Φτου! Φτου! Ένα γλυκό φιλί στο κουκλάκι σου!

😀 η φωτογραφια ειναι απαιχτη.
Οπως ειπε και η Ευα δεν χορταινεις να το κοιτας...
Εκτος απο πανεμορφο και γλυκουλη ειναι και τσαμπουκας ο Μαριος 😛
Να τον χαιρεσαι Σισσυ μου :D

Βρε το μικρο τσατιλακι! Ειναι γλυκας ομως και θυμωμενος! Πολλα ρουφηχτα φιλακια να του δωσεις!

Σισσυυυ βγάλε το πουλί απο την μπριζααα!:D

... Και μην μου τσιγκλας όλη την ωρα 😉... Μια χαρα καθόταν το πουλάκι μου, αλλά ενα χέρι λατρεμένο, μου το ξεσηκώνει για ζουζουνιες! 😛 Το ακουγα που σε μαλωνε... 😉

Αστεια αστεια δεν χορταίνω να τον βλέπω... Ειναι απολαυστικός οτι και να κανει... Καταλαβαινω γιατι σε εχει μαγεψει!

Μα τι Ταρζαν ειναι αυτος; :D Απιθανος ο σπορος! :D

Παντως ωρες ωρες νομιζω πως βλεπω το Φοιβο σε μικρογραφια οσων αφορα τις κινησεις και τις αντιδρασεις. Κι ο Φοιβος οταν μαλωνει μια λουτρινη κουδουνιστρα του, ανασηκωνει τα φτερα στην πλατη, ανοιγει την ουρα σαν βενταλια και βγαζει ολον τον τσαμπουκα του πανω της.

Σχετικά θέματα

Back