Γενικά Το μικρό μου Parrotlet forpus pacific

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Sissy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Μπράβο Μάριε, Μπράβο Σίσσυ! Πραγματικά είναι εκπληκτικό να λέει ένα τόσο μικρό πλασματάκι ονόματα: Μάριε, Μάριε, Σίσσυ κ.ά. Καλή η εκπαιδεύτρια, έξυπνος και ο μαθητής! Επόμενο μάθημα - θέλουμε να ακούσουμε να λέει: σ'αγαπώ!

απιστευτος!
το μαριε-μαριε ακουγοταν καθαρα! Ειναι απιθανος!1

Δειτε ενα βιντεακι του μικρου Μαριου!:D Θελει να κανει μπανιο στις ποτιστρες του, το καινουριο του παιχνιδι ειναι να θελει να βρεξει και ενα δερματινο κορδονι μεσα σε μια απ' αυτες

εξαιρετικός! Να σου ζήσει. και πόσο ευχάριστο να το χαζεύεις! τέλειος είναι

Τι ομορφο πουλι που ειναι ο ατιμος. Μπανακι γιατι δεν του βαζεις να το ευχαριστηθει;:D

Αν του βαλεις βγαλε μας και βιντεο!

Ο Μαριος Φωτη μου, θελει να κανει μπανιο μονο στις 2 ποτιστρες του🙄 (ενα ανοξειδωτο μεγαλο μπολ και αυτη την μικρη αλουμινενια). Τον βρεχω (καθεται μια χαρα) κατω απ'την βρυση και τον ψεκαζω επισης με ψεκαστηρι. Του βαζω μηνες την μπανιερα, κανουμε 'μαθημα' αλλα τελικα δεν την πλησιαζει. Το 'θεμα' ειναι πως μετα το μπανιο του στο τρεχουμενο νερο της βρυσης η' με το ψεκαστηρι, μολις γυρισει στο κλουβι του, παει κατευθειαν και ξαναμπαινει μεσα στις ποτιστρες😱:D

Δεν το χορταινει τοτε... 😀

Τι μπανιερα του βαζεις;Εσωτερικη η εξωτερικη; Μηπως η μπανιερα εχει καποιο εντονο χρωμα που τον φοβηζει;

πηγα να κανω εντιτ κ δεν μ αφηνε
το σχολιο ηταν για το βιντεο! 😛)

Του βαζω ανοξειδωτο μπολ (ιδιο με την μεγαλη του ποτιστρα) στον πατο του κλουβιου και δεν πηγε ποτε!Η μπανιερα του ειναι εξωτερικη και διαφανη, (εχω ομως καλυψει τον πατο εξωτερικα με χαρτι, διοτι μου περασε η ιδεα μηπως φοβοταν την διαφανεια του πατου) Του εχω βγαλει τις ποτιστρες και τον εχω αφησει μονο με την μπανιερα και το μπολ (στον πατο)ΤΙΠΟΤΑ!😱 Ο μικρος εχει 'αποψη'! Του αλλαζω το νερο καθε πολυ συχνα τα πρωινα, για να ειναι καθαρο οταν θελησει να πιει🙄

• Like
Αντιδράσεις: mariah
Απολαυστικός είναι! Χαιρεται κανείς να τον βλέπει να πλατσουριζει και να παιζει με τα κουδουνακια του!😉Νομιζω οτι με όλα αυτα θελει να δειξει τον ενθουσιασμό του για το πόσο ευτυχισμένος νιωθει!

στειλτων και εσυ για διακοπες προς τα εδω...
ειναι κουκλος! Και πανεξυπνος!
και εσυ του εχεις ενα υπεροχο γεματο παιχνιδια κλουβι!

:D...Φοβερος τυπος! Πρεπει να του μαθεις να το λεει κιολας!
;)Φυσικα κανουμε και το αναλογο μαθημα ομιλιας καθε φορα! Μπανιο-μπανιο (οταν βρισκεται κατω απο την βρυση) και ντουζ-ντουζ, οταν τον ψεκαζω με νερο

Σχετικά θέματα

Back