Να κανει διακοπες στον Βολο;δεν ειναι κακη ιδεα!:Dστειλτων και εσυ για διακοπες προς τα εδω...
ειναι κουκλος! Και πανεξυπνος!
και εσυ του εχεις ενα υπεροχο γεματο παιχνιδια κλουβι!
Να κανει διακοπες στον Βολο;δεν ειναι κακη ιδεα!:Dστειλτων και εσυ για διακοπες προς τα εδω...
ειναι κουκλος! Και πανεξυπνος!
και εσυ του εχεις ενα υπεροχο γεματο παιχνιδια κλουβι!
Πιστευω κι'εγω, πως νιωθει οπως περιγραφεις Georgina! Το αισθανομαι στο βλεμμα και στον τροπο του, αυτη την ευτυχια, την 'δειχνει' πολυ εντονα ωρες-ωρεςΑπολαυστικός είναι! Χαιρεται κανείς να τον βλέπει να πλατσουριζει και να παιζει με τα κουδουνακια του!Νομιζω οτι με όλα αυτα θελει να δειξει τον ενθουσιασμό του για το πόσο ευτυχισμένος νιωθει!
Τους εχω εκπαιδευσει και βρισκομαι παντα σε 'αποσταση αναπνοης'... Ο Μαριος γνωριζει την Τζο απο μωρο και εκεινη επισης....Αν και για μια στιγμη πηγε η καρδια μου στην κουλουρη... Νομιζα πως θα τον εκανε μια χαψια η Τζο!:D
Μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα, ο Μαριος ηταν το μωρο...η Τζο εχει κλεισει τα πεντε της χρονια. Δεν θα τολμουσα να 'γνωρισω' στο Μαριονι, εναν τοσο μικρο σε ηλικια σκυλο.... Δεν ηξερα οτι και η Τζο ειναι ιδια ηλικια με το Μαριονι...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας