Γενικά Το μικρό μου Parrotlet forpus pacific

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Sissy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
στειλτων και εσυ για διακοπες προς τα εδω...
ειναι κουκλος! Και πανεξυπνος!
και εσυ του εχεις ενα υπεροχο γεματο παιχνιδια κλουβι!
🙄Να κανει διακοπες στον Βολο;δεν ειναι κακη ιδεα!:D

Απολαυστικός είναι! Χαιρεται κανείς να τον βλέπει να πλατσουριζει και να παιζει με τα κουδουνακια του!😉Νομιζω οτι με όλα αυτα θελει να δειξει τον ενθουσιασμό του για το πόσο ευτυχισμένος νιωθει!
Πιστευω κι'εγω, πως νιωθει οπως περιγραφεις Georgina! Το αισθανομαι στο βλεμμα και στον τροπο του, αυτη την ευτυχια, την 'δειχνει' πολυ εντονα ωρες-ωρες 🙂

Το απόλαυσα δεόντως το βιντεάκι! Τώρα το δείχνω και στην Κίμπα μπας και πάρει παραδείγματα για το μπάνιο!

Τα βιντεακια ειναι τραβηγμενα πριν μηνες, αλλα νομιζω πως αξιζει να δειτε πως δημιουργηθηκε η σχεση...Μαριου-Jo:Big Grin::Big Grin:
th_bb9aeb35.jpg

th_ca8e68f6.jpg

Ε κ π λ η κ τ ι κ ά ! Εκπληκτικός ο Μάριος στο μπανάκι, που επιμένει να βάλει μέσα & το κορδόνι, γλυκά & εντυπωσιακά τα δυό τους! Μόλις αντιλαμβάνεται η Τζο τον επισκέπτη, του παραχωρεί τη θέση της! Τέλεια, ευχαριστούμε!

ΓΛΥΚΑΣ, αλλα η καρδια μου πηγε στην κουλουρη ελεγα τωρα παει τον πλακωσε ταπετσαρια οτο μαριονι! Κ η τζο καταπληκτικη να τα χερεσαι

Πολυ ομορφα και τα δυο! :D Να τα χαιρεσαι!

Κι η Τζο εχει φανταστικο χαρακτηρα αφου παραχωρει τη θεση της στο "κουνουπι"... :D

Μπα δεν αντεχω να μην κανω μεταφραση την δικη μου εκδοχη!Μαριος"Ει..φιλε... Εδω ειμαι! Θα μου δωσεις σημασια;Ψαχνω παρεα... Τιποτα ε; Καλα... Θα ερθω εγω που ειμαι και αφοβο παληκαρι. Μμμμμ περιεργο και μαλακο κρεβατι, για να δουμε.Αχα ειναι και μεγαλο. Μου αρεσει λεω να το κρατησω και αυτο.Αν εχεις αντιρρηση πεστο, ναι εχω και ραμφακι ροζ.Χααα!:Wink::eyesss::cooll::Δεν χρειαστηκε! Ευκολο ηταν!Τζο"Κατι μυριζομαι.. Τι ειδους μικροβιο ειναι αυτο παλι;Βρε μπελας που με βρηκε.Ασε καλυτερα, μην μπλεξω! Μυριζει και καπως... Μπααα. Καλυτερα να απομακρυνθω και βλεπουμε... Ποτε δεν ξες!

Μα τι απιστευτα που ειναι και τα 2!
χαχα... Ο Μαριος τα καταφερε και κρατησε το κρεβατι ολο δικο του!

απιστευτες στιγμες! Οταν σκυλος και παπαγαλος τα παν καλα ειναι σκετη απολαυση!
με εκανες να νοσταλγισω τα κοκατιλακια με την Joyce παρεα!

Μικρός αλλά θαυματουργός ο Μαριος! Αν και για μια στιγμη πηγε η καρδια μου στην κουλουρη... Νομιζα πως θα τον εκανε μια χαψια η Τζο!:D

• Like
Αντιδράσεις: Sissy
εγω να πω την αληθει ποιο πολυ φοβαμουν για την τζο παρα για τον διαολακο... Ειναι αγαθιαρα η καϊμενη...

...Αν και για μια στιγμη πηγε η καρδια μου στην κουλουρη... Νομιζα πως θα τον εκανε μια χαψια η Τζο!:D
Τους εχω εκπαιδευσει και βρισκομαι παντα σε 'αποσταση αναπνοης'... Ο Μαριος γνωριζει την Τζο απο μωρο και εκεινη επισης.

... Δεν ηξερα οτι και η Τζο ειναι ιδια ηλικια με το Μαριονι...
Μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα, ο Μαριος ηταν το μωρο...η Τζο εχει κλεισει τα πεντε της χρονια. Δεν θα τολμουσα να 'γνωρισω' στο Μαριονι, εναν τοσο μικρο σε ηλικια σκυλο.

Καταπληκτικος ο Μαριος και η Τζο.Βρε τον Τοσοδουλη κοιτα τι εκανε! Εκτοπισε τη Τζο με την μια!

Σχετικά θέματα

Back