George98
PB Known Member
πανέμορφο! απο τα πιο όμορφα budgie που εχω δει :D να το χαίρεσαι
Ο πατέρας θα το ταΐσει;Χωρισα το μικρο απο τη μανα και εχω τον αρσενικό απέναντι του να βλέπονται τι αλλο να κάνω;
Δεν ξέρω πόσο μπορεί να επηρεαστούν οι συμπεριφορές τους... από όλες αυτές τις αλλαγές...Θα το βαλω στο κλουβί του για να δω αν θα το δεχτεί γιατί αν μπει ο πατέρας στη ζευγαρωστρα θα χει το νου του στη θηλυκια!
Παιρνουν τα κουσούρια μας γι αυτο βγαίνουν μοντέλα αν και γω δεν ειμαι της selfie , στο θέμα μας τώρα ο μικρός μια χαρά τρώει πίνει ζητάει και λίγο φαΐ απο τη μανα του (η οποια παλι του ξεπουπουλιασε το κεφάλι και λίγο στο στήθος αριστερά οσο αυτο ήταν μεσα στη φωλιά επειδή αυτο πάλευε να βγει και αυτη τράβαγε κιόλας θα τη μαγειρέψω την Κυριακή με έχει βγάλει εξω απο τα ρουχα μου αλλα με τι να την κανω με ρύζι ή μακαρόνια; )
Θελει και selfie το μικρο ε; Τι εχουν παθει ολα τα μικρουλια και μας βγαινουν μοντελα...
Προσοχή προσοχή! Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο! Να μην το αφήνεις ελεύθερο αν χτυπάει στον τοίχο!στο σπίτι το μικρό οταν πετάει χτυπάει στον τοίχο και μετά πέφτει
Μαλλον χτυπαει γιατι δεν ξερει το χωρο ακομα... Και δεν εχει μαθει να στριβειΔιάβασε αυτό: https://community.petbirds.gr/threads/Πουλιά-που-πετούν-ελεύθερα-μέσα-στο-σπίτι.17945/
Προσοχή προσοχή! Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο! Να μην το αφήνεις ελεύθερο αν χτυπάει στον τοίχο!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας