evans
PB Member
Καναμε μια προσπάθεια κάπως αποτυχημένη μόλις του δινα λιγη κρέμα κουνιόταν μιας και δεν έχει συνηθίσει καταφέραμε να φάμε λίγο, δεν το ζορισα πολύ σήμερα ηταν η πρώτη επαφή ούτως η άλλως!
Ετοιμαζομαστε για πρώτο τάισμα εχω το μεγάλο σε ενα κουτί περιμένοντας να αδειάσει ο προβολος για να ταΐσω να σας πω η σύριγγα πρέπει να είναι των 2.5ml ή μπορεί και μεγαλύτερη; Είδα τον 10ml είναι μεγάλη
Καναμε μια προσπάθεια κάπως αποτυχημένη μόλις του δινα λιγη κρέμα κουνιόταν μιας και δεν έχει συνηθίσει καταφέραμε να φάμε λίγο, δεν το ζορισα πολύ σήμερα ηταν η πρώτη επαφή ούτως η άλλως!
Ναι το επέστρεψα στα αδέρφια του όπου η μανα ταΐζει απο το κάγκελοΔεν είναι αναγκαίο ο πρόλοβος να είναι εντελώς άδειος στα ταΐσματα μέσα στην ημέρα. Πρέπει όμως να αδειάζει μια φορά τουλάχιστον κι αυτό συνήθως είναι απο το τελευταίο βραδυνό μέχρι το πρώτο πρωινό τάισμα.
Το ξαναέβαλες πίσω στη φωλιά;
έτσι μάλλον είναι το καλύτερο και τα ταΐζει αυτή χωρίς να δυσκολεύει εσένα και δεν τα ξεπουπουλιάζειΝαι το επέστρεψα στα αδέρφια του όπου η μανα ταΐζει απο το κάγκελο
Ωωωω ποτέ δεν μπορώ να πω όχι σε κάτι τέτοιο! Το πρώτο θα έχει και μπλε πάνω τ εεε; Είναι πραγματικά υπέροχα! Να τα χαίρεσαι!Αλικη @alicedros ξερω ποσο σου αρεσουν τα παρδαλα θες;
Παιδια πριν λιγο ανοιγω τη φωλια και μολις με ειδε το μεγαλυτερο σκαρφαλωσε πανω και εκατσε στο καπακι ! Τελος παντων το εβαλα μεσα επισης το ειδα να ροκανιζει τα καγκελα που ειναι κλεισμενα μαλλον προσπαθει να βγει τι να κανω;
To μεγαλυτερο απο τα μικρα προσπαθει να βγει εξω μαλλον αλλα τα υπολοιπα ειναι πολυ νεαρα και αμα αφησω την πορτα της φωλιας ανοιχτη θα τα μαδησει η μανα τους. Τι να κάνω;Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ρωτάς.
Τίποτε... Περιμένεις να μεγαλώσει έτσι.To μεγαλυτερο απο τα μικρα προσπαθει να βγει εξω μαλλον αλλα τα υπολοιπα ειναι πολυ νεαρα και αμα αφησω την πορτα της φωλιας ανοιχτη θα τα μαδησει η μανα τους. Τι να κάνω;
Θα δοκιμασω αλλα δεν εχω ελπιδες για το αν την εκοψε...Εκτός αν έχεις λίγο χρόνο για να δοκιμάσεις μήπως και η μητέρα έκοψε την κακή συνήθεια
Κάνε τη δοκιμή... αν υπάρχει θέμα... Πίσω στα κλασικά.Θα δοκιμασω αλλα δεν εχω ελπιδες για το αν την εκοψε...
Εχουν αντιστραφει οι ρολοι αυτο κυνηγαει τη μανα του τωρα και κανει τις πρωτες του προσπαθειες να σκαρφαλωσειΜαδημένο βέβαια... αλλά γλύκα.
Το φαντάζομαι εντελώς ντυμένο και μου αρέσει ακόμη περισσότερο.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας