misalouris
PB Supporter
Μόνο αν κινδυνεύει η ζωή των μικρών θα τα απομακρύνεις από τη μητέρα τους.
Πως τους συμπεριφέρεται αυτή τώρα;
Δεν νομίζω να κινδυνεύει η ζωή τους μονο τα φτερά τους και οι θύλακες τα πουλιά θα τα δώσω δεν γίνεται να τα κρατήσω γι αυτό θέλω να έχουν ολα φτερά μπορεί να βάλω και αγγελία στο φόρουμ και δεν νομίζω κανεις να θέλει πουλί με κατεστραμμένους θύλακες!Μόνο αν κινδυνεύει η ζωή των μικρών θα τα απομακρύνεις από τη μητέρα τους.
Μπορει...Βαγγέλη θα σου πρότεινα να βρεις ένα πήλινο πιατάκι να βάλεις ροκανίδι και να αφήσεις εκεί τα μικρά έξω απο την φωλιά μήπως υπάρχει συμφόρηση λόγο της ακατάλληλης φωλιάς;
Η τροφή έχει 10-15 € θα ζεσταίνεις νερό στους 39-40 βαθμούς (όχι παραπάνω) και θα ρίχνεις μέσα την σκόνη και θα φτιάχνεις έναν αραιό χυλό στην συνέχεια θα τον ρουφάς με την σύριγγα και θα ταΐζεις να μικρά πρόσεχε όμως να μην λερώσεις με την κρέμα τα φτερά ! αν συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει να το καθαρίσεις άμεσα με χλιαρό νερό γιατί θα ξεραθεί και θα χρειαστεί να το ξεπουπουλιάσεις εσύ...
για την κρέμα για μωρά δεν ξέρω αν κάνει...
Επιτέλους Μαριλένα μπήκες να αγιασεις κοριτσι μου εσένα περίμενα ποτε θα μπεις να με διαφωτησεις :D Να σου πω δεν μπορώ να ελέγξω με το χέρι θερμοκρασία; Επίσης θα παρω σωληνακι πεταλούδας απο αυτά που χρησιμοποιούν στο μικροβιολογικο κάνει για να αντικαταστησει την ειδική σύριγγα; Διαβασα εδω οτι μπορεί να γίνει διότι δεν βλέπω τον προβολο καθαρά δεν είναι οσο διαφανής οταν ηταν μικρά!κρεμα για ανθρωπινα μωρα δεν κανει!
περα απο τη κρεμα που θα παρεις πρεπει να εχεις και ψηφιακο θερμομετρο ωστε να μετρας τη θερμοκρασιας της κρεμας που θα φτιαξεις. το νερο το ζεσταινεις και φτιαχνεις τον χυλο, αναλογα τη κρεμα που θα παρεις εχει οδηγιες για τη δοσολογια νερου κρεμας.
προσοχη οταν θα πας να ταϊσεις τα μωρα η θερμοκρασια δεν πρεπει να ειναι κατω απο 37 βαθμους και πανω απο 42.. αν ειναι κρυα η κρεμα δεν θα χωνευτει και θα μαζεψει μυκητες στο προλοβο αν ειναι απο 42 και πανω θα καψεις το προλοβο.
τι να σου πω η δικη μου δεν το σταματησε το μαδημα στα μικρα..
Δεν μενω Αθηνα! Δεν καθονται ομως τα βαρεμενα ουτε να τα κοιταξω αν εχουν τροφη δαγκωνουν και με αναγκαζουν να τα γυρισω μπρουμητα να δω ποσο κανει ενα θερμομετρο στελνω τη μανα μου τωρα να δω θα παθει εγκεφαλικο απο την τιμη ή οχι; Μενω Λαμιαχτες δεν προλαβα να μπω καθολου ειναι η αληθεια
οχι με το χερι δεν μπορεις να την ελεγξεις ειδικα αν δεν εχεις ξαναταϊσει και ειναι η πρωτη σου αποπειρα.. αν μενεις αθηνα μπορω να σου δειξω και να σε βοηθησω απο κοντα στο πως να τα ταϊζεις, να φτιαχνεις κρεμα και τι να ελεγξεις οπως κια πως να βγαζεις τον αερα.. σωληνακι πεταλουδας θελει προσοχη και σταθερο χερι μην το τραυματισεις εσωτερικα αν το φοβασαι και με απλη συριγγα μπορεις να το κανεις απλα πρεπει να προσεξεις τον αερα. Δεν ειναι δυσκολο μπροστα δεν εχουν γεμισει φτερα και φαινεται αν εχει ή οχι αερα
Δε ρωταω για τη σύριγγα Ανέστη αν πρέπει σε αυτήν την ηλικία να βγάζω τον αέρα γιατί ειναι μεγαλουτσικα 15 ως 25 ημερών μαλλον στο περίπου ειναι τρια μικρά αν δε διάβασες το θεμα μου!Εάν έχουν ανοίξει μάτια συνήθως δεν χρειάζονται μασάζ στον πρόλοβο. Σαφώς και θα πρέπει να βγάζεις τελείως τον αέρα από τη σύριγγα πριν τα ταΐσεις.
Πολύ μεγάλη...Ετοιμαζομαστε για πρώτο τάισμα εχω το μεγάλο σε ενα κουτί περιμένοντας να αδειάσει ο προβολος για να ταΐσω να σας πω η σύριγγα πρέπει να είναι των 2.5ml ή μπορεί και μεγαλύτερη; Είδα τον 10ml είναι μεγάλη
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας