Μισο...βάλε φωτογραφία όλον τον περιβάλλοντα χώρο να σου πούμε γνώμες.
Με τα αρπαχτικα η μονη προστασια ειναι τα πανια που εχω εκει οταν φευγω τα σκεπαζω αν βγαλω τα χαλια θα τα χτυπα περισσοτερο ο λιβας σκαλα εχω τους την ξαναβαλωΜάλιστα, τώρα με τις ζέστες θα έλεγα να αφαιρέσεις τα χαλιά από μπροστά τους, να περνάει και λίγος αέρας. Βέβαια δεν μας έβαλες συνολικά τον χώρο...
Η φωλιά αυτή δεν είναι για παπαγαλάκια... είναι για ζεμπράκια.
Καθόλου παιχνίδια; Παπαγαλάκια είναι, φτιάξε κάτι απλό με καλαμάκια https://community.petbirds.gr/tags/παιχνίδια/ και βάλε και μία σκαλίτσα, κάτι να περνάνε την ανία τους.
Πάντως όντως δεν φαίνεται ο ήλιος να τα χτυπάει έντονα. Με αρπακτικά τι γίνεται; Πως τα προστατεύεις;
Νομίζω πως είναι καλύτερη η σήτα για τα κουνούπια.Με τα αρπαχτικα η μονη προστασια ειναι τα πανια που εχω εκει οταν φευγω τα σκεπαζω αν βγαλω τα χαλια θα τα χτυπα περισσοτερο ο λιβας σκαλα εχω τους την ξαναβαλω
Δεν ειναι αρκετα ψηλα;Θέση κλουβιού λάθος (πολύ χαμηλά σε βοηθητικό τραπεζάκι -> στρες)
Το ξερω παρακαλω να μου στειλει καποιος μια φωτογραγια σωστηςΦωλιά ακατάλληλη για παπαγαλάκια
Ειναι δυο απλα δεν φαινεταιΠατήθρες λάθος (μόνο μία βλέπω, σχεδόν στην μέση του κλουβιού)
Την τροφοδοσια της θηλυκιας την εχει αναλαβει εξ ολοκληρου ο αρσενικος το θηλυκο δεν τρωει απο την ταιστραΜόνο μία ταΐστρα (ανταγωνισμός στο ζευγάρι)
Με τα αρπαχτικα η μονη προστασια ειναι τα πανια που εχω εκει οταν φευγω τα σκεπαζωΑκάλυπτο κλουβί από τα αρπκτικά...
Περίπου ίδια αλλά πιο μεγάλη στο μήκοςΤο ξερω παρακαλω να μου στειλει καποιος μια φωτογραγια σωστης
Όχι, στο ύψος του κεφαλιού, πάνω στον τοίχο, είναι η καλύτερη θέση.Δεν ειναι αρκετα ψηλα;
Την τροφοδοσια της θηλυκιας την εχει αναλαβει εξ ολοκληρου ο αρσενικος το θηλυκο δεν τρωει απο την ταιστρα
Βάλε σήτα ή πλέγμα, τα πανιά δεν είναι λύση εξάλλου μπορεί να συμβεί κάτι όσο είσαι εκεί.
Οταν φευγω απο το σπιτιαπο το σπιτι;
Θα δω αν μπορω να βρω παρομοια λογικα θα βρω αλλα γινεται να χρησιμοποιηθουν και αυτες των κοκατιλ?Απο οτι ξερω διοτι εχω ειναι οτι εχουν μεγαλο ανοιγμαερίπου ίδια αλλά πιο μεγάλη στο μήκος
Όχι είναι πολύ μεγαλύτερες, με μεγάλη απόσταση από τον πάτο μέχρι το άνοιγμα και δεν θα μπορούν οι νεοσσοί να βγουν στο άνοιγμα για τις πρώτες πτήσεις και να κλαρώσουν. Την κατάλληλη πρέπει να χρησιμοποιήσεις.αλλα γινεται να χρησιμοποιηθουν και αυτες των κοκατιλ?
Τις βρίσκεις παντού περίπου 6-7 ευρώ. Αλλά τώρα μην κάνεις καμία αλλαγή στην φωλιά. έχουν αυγά!Θα δω αν μπορω να βρω παρομοια λογικα θα βρω αλλα γινεται να χρησιμοποιηθουν και αυτες των κοκατιλ?Απο οτι ξερω διοτι εχω ειναι οτι εχουν μεγαλο ανοιγμα
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας