Το κλουβι δεν εχει πατο;
Δεν ξερω για ποσο θα υπαρχει η ξυλινη πατηθρα οταν θα μπει η φωλια με αυτη τη διαολεμενη θηλυκια που χω μπλεξει!Αυτη ειναι η καταλληλη φωλια!
Νομιζω βεβαια οτι αυτο ειναι κλουβι για καναρινια, αλλα μια χαρα ειναι οι φιλοι σου τωρα.. :)
Δεν ξερω για ποσο θα υπαρχει η ξυλινη πατηθρα οταν θα μπει η φωλια με αυτη τη διαολεμενη θηλυκια που χω μπλεξει!
Το κλουβι εχει πατο αλλα τον εβγαλα για να μπορω να καθαριζω πιο ευκολα (εγω κραταω το κλουβι και η μανα μου αλλαζει στα γρηγορα τα χαρτια)Το κλουβι δεν εχει πατο;
Το κλουβι εχει πατο αλλα τον εβγαλα για να μπορω να καθαριζω πιο ευκολα (εγω κραταω το κλουβι και η μανα μου αλλαζει στα γρηγορα τα χαρτια
Ναι οπωσδήποτε, ήθελα να σου το πω. Πρόσεχε μόνο μην το αφήνεις πολλές ώρες με την ζέστη. Να βάζεις λίγο-λίγο και το υπόλοιπο στο ψυγείο. Μπορείς να πάρεις και μία αυγοτροφή νεοσσών και να προσθέτεις και λίγο βρασμένο αυγό επιπλέον.Να φτιάξω αυγουλακι;
Λιώσε το λίγο με το πηρούνι μην το βάλεις όπως θα το κόψεις. Αν βγήκε σήμερα, ενδέχεται να το ταΐσουν από αύριο αλλά δεν πειράζει, βάλε εσύ και πριν κοιμηθείς να το αλλάξεις με φρέσκο.Το αυγό κρυώνει οπου να ναι θα το βάλω!
Μαρια τωρα ειδα το μήνυμα το αυγο το εβαλα δεν χρειάζεται κόψιμο ο αρσενικός έπεσε πανω στο αυγό μόλις έβγαλα το χέρι μου θα φάει και μενα σε λίγο! το υπόλοιπο αυγο θα το βαλω στο ψυγείο για αυριο κάνει να μπει μετα απο το ψυγείο ή να το πετάξω;Λιώσε το λίγο με το πηρούνι μην το βάλεις όπως θα το κόψεις. Αν βγήκε σήμερα, ενδέχεται να το ταΐσουν από αύριο αλλά δεν πειράζει, βάλε εσύ και πριν κοιμηθείς να το αλλάξεις με φρέσκο.
Δεν ξερω αν εχει αδερφια τα αυγα ειχαν μεγαλες διαφορες μεταξυ των ημερων μαλλον ειναι μοναχοπαιδι:D και πολυ γκρινιαρικο χτες στις 1 το βραδυ μεσα στα σκοταδια γκρινιαζε για φαι οποτε του εδωσε η μανα του και ησυχασεΥπέροχα! Να σου ζήσει και με το καλό να το καμαρώσεις στο κλαρί! Τα υπόλοιπα ''μικρά'' δεν βγήκαν ακόμη;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας