Γενικά Άρρωστο παπαγαλάκι σε πετ σοπ

@Anna6 χαχαχα Παναγιώτης ήταν για λίγες ώρες μου φαίνεται,και γω ζελεδάκι τον λέω , πιστεύω του παει κιόλας😛😁
Είναι μεγάλος καραγκιόζης,γελάω πολύ,εδώ παλεύει πόση ώρα για μισό καρυδι 🤣
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
@Anna Maria Mp τον έχω ερωτευτεί όντως ♥️ είναι σήμερα η 5η μέρα θεραπείας ,πολύ ευδιάθετος,δεν είναι ληθαργικος πια 🥰 είχα και παλιότερα μπατζι και λαβμπερντς αλλά ζευγάρι στη κλούβα ,δεν είχα ποτέ ξανά επαφή με παπαγάλο στο χέρι 😅 με τα υπόλοιπα που έχω επίσης δεν έχω επαφή ,μόνο με τη καρδερίνα μου είχα που πέθανε πριν ένα μήνα 12.5 χρονών..
 
@Anna Maria Mp τον έχω ερωτευτεί όντως ♥️ είναι σήμερα η 5η μέρα θεραπείας ,πολύ ευδιάθετος,δεν είναι ληθαργικος πια 🥰 είχα και παλιότερα μπατζι και λαβμπερντς αλλά ζευγάρι στη κλούβα ,δεν είχα ποτέ ξανά επαφή με παπαγάλο στο χέρι 😅 με τα υπόλοιπα που έχω επίσης δεν έχω επαφή ,μόνο με τη καρδερίνα μου είχα που πέθανε πριν ένα μήνα 12.5 χρονών..
Χαίρομαι πολυ για τα ευχάριστα νέα του μικρού!! 🥰🙏
Ναι καταλαβαίνω, η επαφή με ένα πουλακι στο χέρι είναι πολυ διαφορετική ,σε φέρνει πιο κοντά..
Βέβαια διακρίνω και αμοιβαία χημεία μεταξυ σας😉😘
Αυτός σε έχει αγαπήσει ήδη να ξέρεις , έχει καταλάβει ότι τον έσωσες..
Και κάτι τελευταίο, σου βγάζω το καπέλο όχι μόνο γιατί τον έσωσες, αλλά επειδή έχω δει ότι εκτρεφείς καταπληκτικα πτηνα και παρολα αυτά, μπήκες σε αυτή την διαδικασία.
 
θα ήθελα να σε ρωτησω μια απορία που μου γεννήθηκε τώρα που διάβασα το κείμενο σου.
Ποια ειναι η διαφορά των αρσενικών αρχεγονων όπως το Ζελεδάκι το οποίο έχει μπλε σκουρο σε κάποια σημεία σε σχέση με κάποια αρχέγονα αρσενικά που δεν έχουν καθόλου αυτό το μπλε και είναι σκέτο πρασινο?
Δεν υπάρχει αρσενικό αρχέγονο πάρροτλετ χωρίς τα μπλε χαρακτηριστικά σημεία . Το σκέτο πράσινο παραπέμπει σε θηλυκό πουλάκι. Έχεις δει κάποια φωτογραφία; Αν ναι ανέβασέ την να την δούμε.
 
@jk1980 Έχεις δίκιο Γιάννη έκανα λαθος εγω.
Παρακολουθώ ένα παροτλετ που μου αρέσει ,τον Σωτήρη, αλλά τώρα που τον προσεξα καλυτερα έχει και αυτός μπλε όπως το λες,δεν φαινόταν ξεκάθαρα στην ληψη.. Σε ευχαριστώ πολυ, μου λυθηκε η απορία🙂
 

Συνημμένα

  • IMG_20220831_201924.webp
    IMG_20220831_201924.webp
    22,6 KB · Προβολές: 21
@Anna Maria Mp σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια αλλά εμένα η αδυναμία μου είναι όλα τα αναπηρακια,αδύναμα ,αυτά που τελοσπαντων κανείς δεν θα έδινε σημασία .. η καρδερίνα μου ήταν μονόφθαλμη,η καναρα μου έχει νευρολογικό θεμα με το κεφάλι της ,ένα γκουλντιαν μου έχει μικρότερη φτερούγα ,ένα άλλο το πήρα άρρωστο για να μείνει εδω.. οτιδήποτε είναι ξεγραμμενο το θέλω 😅 επίσης μαζεύω για περίθαλψη σταχταρες, σπουργιτια,κοτσύφια,περιστέρια,κουρουνες, κοράκια..τα πάντα 😅 είναι το ευαίσθητο σημείο μου ,δεν μπορώ να ησυχάσω αν δεν τα πάρω σπίτι..και έχω ένα σύζυγο που τα σιχαίνεται όλα..τα κάνω όλα κρυφά..σκέψου το ζελεδακι το έχω 12 μέρες και δεν το πρόσεξε ακόμη..αν εμένα μόνη θα μπορούσα να κάνω πολλά περισσότερα αλλά δε βαριέσαι..απ' το τίποτα..😌
 
...@Anna Maria Mp σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια αλλά εμένα η αδυναμία μου είναι όλα τα αναπηρακια,αδύναμα ,αυτά που τελοσπαντων κανείς δεν θα έδινε σημασία .. η καρδερίνα μου ήταν μονόφθαλμη,η καναρα μου έχει νευρολογικό θεμα με το κεφάλι της ,ένα γκουλντιαν μου έχει μικρότερη φτερούγα ,ένα άλλο το πήρα άρρωστο για να μείνει εδω.. οτιδήποτε είναι ξεγραμμενο το θέλω 😅 επίσης μαζεύω για περίθαλψη σταχταρες, σπουργιτια,κοτσύφια,περιστέρια,κουρουνες, κοράκια..τα πάντα 😅 είναι το ευαίσθητο σημείο μου ,δεν μπορώ να ησυχάσω αν δεν τα πάρω σπίτι..και έχω ένα σύζυγο που τα σιχαίνεται όλα..τα κάνω όλα κρυφά..σκέψου το ζελεδακι το έχω 12 μέρες και δεν το πρόσεξε ακόμη..αν εμένα μόνη θα μπορούσα να κάνω πολλά περισσότερα αλλά δε βαριέσαι..απ' το τίποτα..😌
...αχ βρε Ειρηνη κι εγω τα ιδια τραβαω,ο συζυγος μου δεν θελει ζωα και πουλια , και με χιλια ζορια εχω τα 2 γκουλντιαν, το μπατζι και ενα syrian χαμστερ...δεν βολευει και το σπιτι,τα εχω στο σαλονι και τον ενοχλουν...ευτυχως η κορουλα μου με εμοιασε και τα λατρευει!
 
@kika @Irene chatzimichail Σκέψου να θέλανε και οι σύζυγοι!🤣 Ζούγκλα θα φτιάχνετε! Τέλεια!❤
Το ζελεδάκι υπέροχο όπως πάντα! Με την αγάπη και την φροντίδα σου θα γίνει δυνατός και «σιδερένιος»!😍❤️🧿
 
@Irene chatzimichail Είσαι καταπληκτική!!
Και εμένα μου αρέσει να βοηθάω πουλακια που το έχουν ανάγκη!! ☺
Κάποιες φορές το έχω κάνει με επιτυχία, κάποιες δυστυχώς δεν τα έχω καταφέρει.
Πριν τον Πίτερ πάντως είχα και εγώ ένα ανάπηρο περιστερι στο σπίτι ,τον Ζαχαρία🥰
Για τον συζυγο, αν σκεφτείς οτι οι άντρες όταν πάμε Κομμωτήριο και αλλάζουμε μαλλί το προσεχουν μετά από κανα μηνα, έχεις ακόμα χρόνο μέχρι να τον παρει χαμπάρι τον Ζελεδάκι😂 χάχαχα
 
Back
Top