Χαίρομαι πολυ για τα ευχάριστα νέα του μικρού!!@Anna Maria Mp τον έχω ερωτευτεί όντως είναι σήμερα η 5η μέρα θεραπείας ,πολύ ευδιάθετος,δεν είναι ληθαργικος πια είχα και παλιότερα μπατζι και λαβμπερντς αλλά ζευγάρι στη κλούβα ,δεν είχα ποτέ ξανά επαφή με παπαγάλο στο χέρι με τα υπόλοιπα που έχω επίσης δεν έχω επαφή ,μόνο με τη καρδερίνα μου είχα που πέθανε πριν ένα μήνα 12.5 χρονών..
Δεν υπάρχει αρσενικό αρχέγονο πάρροτλετ χωρίς τα μπλε χαρακτηριστικά σημεία . Το σκέτο πράσινο παραπέμπει σε θηλυκό πουλάκι. Έχεις δει κάποια φωτογραφία; Αν ναι ανέβασέ την να την δούμε.θα ήθελα να σε ρωτησω μια απορία που μου γεννήθηκε τώρα που διάβασα το κείμενο σου.
Ποια ειναι η διαφορά των αρσενικών αρχεγονων όπως το Ζελεδάκι το οποίο έχει μπλε σκουρο σε κάποια σημεία σε σχέση με κάποια αρχέγονα αρσενικά που δεν έχουν καθόλου αυτό το μπλε και είναι σκέτο πρασινο?
...αχ βρε Ειρηνη κι εγω τα ιδια τραβαω,ο συζυγος μου δεν θελει ζωα και πουλια , και με χιλια ζορια εχω τα 2 γκουλντιαν, το μπατζι και ενα syrian χαμστερ...δεν βολευει και το σπιτι,τα εχω στο σαλονι και τον ενοχλουν...ευτυχως η κορουλα μου με εμοιασε και τα λατρευει!...@Anna Maria Mp σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια αλλά εμένα η αδυναμία μου είναι όλα τα αναπηρακια,αδύναμα ,αυτά που τελοσπαντων κανείς δεν θα έδινε σημασία .. η καρδερίνα μου ήταν μονόφθαλμη,η καναρα μου έχει νευρολογικό θεμα με το κεφάλι της ,ένα γκουλντιαν μου έχει μικρότερη φτερούγα ,ένα άλλο το πήρα άρρωστο για να μείνει εδω.. οτιδήποτε είναι ξεγραμμενο το θέλω επίσης μαζεύω για περίθαλψη σταχταρες, σπουργιτια,κοτσύφια,περιστέρια,κουρουνες, κοράκια..τα πάντα είναι το ευαίσθητο σημείο μου ,δεν μπορώ να ησυχάσω αν δεν τα πάρω σπίτι..και έχω ένα σύζυγο που τα σιχαίνεται όλα..τα κάνω όλα κρυφά..σκέψου το ζελεδακι το έχω 12 μέρες και δεν το πρόσεξε ακόμη..αν εμένα μόνη θα μπορούσα να κάνω πολλά περισσότερα αλλά δε βαριέσαι..απ' το τίποτα..
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας