Το ξερω αυτο για τα ζευγαρωματα δεν ειμαι χαζος αυτο δεν ειναι μονο με τα καναρινια. Λες και συζηταμε για σκυλια!
Ναι σωστα. Τωρα που το ξαναδιαβάζω δεν το εθεσα σωστα.Λάθος.. και μάλιστα μεγάλο...
Τίποτε και κανένα δεν είναι αυτόνομο...
Όλα ανήκουν στις υποχρεώσεις μας.
Δεν το θεωρω ως μπλεξιμο απο την στιγμη που μου αρεσει! Αληθεια ποσο χρονων ειστε και εχετε αυτη την σκεπτικη;
Δεν το θεωρω ως μπλεξιμο απο την στιγμη που μου αρεσει! Αληθεια ποσο χρονων ειστε και εχετε αυτη την σκεπτικη;
Γιάννη, σόρρυ αλλά αδυνατώ να κατανοήσω ότι δεν καταλαβαίνεις, δεν συνεχίζω γιατί νομίζω κάποια πράγματα σε 50άρηδες είναι αυτονόητα...Νίκο. Γνωρίζω πολύ μεγαλύτερους και πολύ πιο έμπειρους ανθρώπους, που ακόμη και τώρα... σήμερα... κάνουν σοβαρά λάθη... Και ισοπεδώνουν.
Και είμαι σίγουρος πως γνωρίζεις πολύ καλά... Πως τα κάθε είδους αδέσποτα... Δεν τα δημιούργησαν οι μικροί του internet αλλά οι μεγάλοι της γραβάτας.
Μα δεν ειπα ποτε αυτο οτι θα γινω ενας μεγαλος εκτροφεας απλα ηθελα συμβουλες για να μην κανω το λαθος! Και ετσι οπως ειπα δεν θα παρω αμεσως ολα τα καναρινια τωρα θα εχω 2 αν τα καταφερω θα παρω αλλο ενα και παει λεγοντας!
γιατί νομίζω κάποια πράγματα σε 50άρηδες είναι αυτονόητα...
Πως εχουμε την ιδια ηλικια και εχετε τετοια σκεπτικη ειμαι 15 χρονων και παντα καταλαβαινω το προβλημα των αλλων... Εκτος αν δεν μου εχουν δημιουργηθει ποτε οπως σε εσας φαινεται!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας