Γενικά Αν βαρεθω τα καναρινια μου τι κανω;

Άσε μας βρε Γιάννη... Δε βλέπεις τι γίνεται εδώ;
*η χρήση ίντερνετ από παιδιά χωρίς την επίβλεψη γονέων, βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων μας..

Εφοσον εχεις ηδη ενα, πορευσου με αυτο προς το παρον. Αν κρινεις οτι θελεις κ αλλο ενα, και μπορεις να το διαχειριστεις, μονο τοτε παρε. Ζυγισε ευθυνες και ευχαριστηση και μην ξεχνας οπως ηδη σου ειπα, πρεπει να εισαι σε θεση που λεει ο λογος να θυσιασεις ενα καφεδακι με τους φιλους σου γιατι μπορει να πρεπει να τους παρεις φαγητο.

Σκεψου το καλα, αν τα αγαπας δεν θα τα βαρεθεις ποτε.

Λάθος.. και μάλιστα μεγάλο...
Τίποτε και κανένα δεν είναι αυτόνομο...
Όλα ανήκουν στις υποχρεώσεις μας.
Ναι σωστα. Τωρα που το ξαναδιαβάζω δεν το εθεσα σωστα.

Ειναι ευθυνη του καθενος που ασχολειται με καποιο ζωακι για την ζωη του και για την ευημερια του, και πρεπει να κανει οτι περνα απο το χερι του για να το επιτυχει

Κοίτα Παναγιώτη, μπράβο που το σκέφτεσαι και πιο πολύ μπράβο που το λες.
Αλλά εφόσον είσαι νέος και υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο, που το βρίσκω και φυσιολογικό, κράτα το καναρινάκι σου και μην μπλέκεις με γέννες. Και αν ακόμα και αυτό δεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα, χάρισέ το σε κάποιον που μπορεί να το προσέχει.

ωραιο thread Παναγιωτη... Δωσε πονο 😛

αλλα σοβαρα τωρα, κρατα οτι εχεις και αν σου ερθει ορεξη αργοτερα μπλεκεις περισσοτερο
απ'οτι καταλαβαινω ως μπλεξιμο το αντιμετωπιζεις και τωρα ουτως η αλλως και ισως "δικαια" γιατι μαλλον εισαι μικρος ηλικιακα

Μα δεν ειπα ποτε αυτο οτι θα γινω ενας μεγαλος εκτροφεας απλα ηθελα συμβουλες για να μην κανω το λαθος! Και ετσι οπως ειπα δεν θα παρω αμεσως ολα τα καναρινια τωρα θα εχω 2 αν τα καταφερω θα παρω αλλο ενα και παει λεγοντας!

Νίκο. Γνωρίζω πολύ μεγαλύτερους και πολύ πιο έμπειρους ανθρώπους, που ακόμη και τώρα... σήμερα... κάνουν σοβαρά λάθη... Και ισοπεδώνουν.
Και είμαι σίγουρος πως γνωρίζεις πολύ καλά... Πως τα κάθε είδους αδέσποτα... Δεν τα δημιούργησαν οι μικροί του internet αλλά οι μεγάλοι της γραβάτας.

Δεν το θεωρω ως μπλεξιμο απο την στιγμη που μου αρεσει! Αληθεια ποσο χρονων ειστε και εχετε αυτη την σκεπτικη;

κανονικα ολες οι ηλικιες εχουν και τη αναλογη ευθυνη, απλα ισως δεν ειναι η καταλληλη στιγμη για σενα να προχωρησεις σε κατι μεγαλυτερο.
Αν ησουν ετοιμος ηδη δεν θα εκανες αυτη την ερωτηση ουτως η αλλως, φιλικες συμβουλες σου δινουν οι εμπειροι πιο πανω

Δεν το θεωρω ως μπλεξιμο απο την στιγμη που μου αρεσει! Αληθεια ποσο χρονων ειστε και εχετε αυτη την σκεπτικη;

Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ και ο Παιάνας έχουμε την ίδια ηλικία με σένα.

🙄

Νίκο. Γνωρίζω πολύ μεγαλύτερους και πολύ πιο έμπειρους ανθρώπους, που ακόμη και τώρα... σήμερα... κάνουν σοβαρά λάθη... Και ισοπεδώνουν.
Και είμαι σίγουρος πως γνωρίζεις πολύ καλά... Πως τα κάθε είδους αδέσποτα... Δεν τα δημιούργησαν οι μικροί του internet αλλά οι μεγάλοι της γραβάτας.
Γιάννη, σόρρυ αλλά αδυνατώ να κατανοήσω ότι δεν καταλαβαίνεις, δεν συνεχίζω γιατί νομίζω κάποια πράγματα σε 50άρηδες είναι αυτονόητα...

Πως εχουμε την ιδια ηλικια και εχετε τετοια σκεπτικη ειμαι 15 χρονων και παντα καταλαβαινω το προβλημα των αλλων... Εκτος αν δεν μου εχουν δημιουργηθει ποτε οπως σε εσας φαινεται!

Μα δεν ειπα ποτε αυτο οτι θα γινω ενας μεγαλος εκτροφεας απλα ηθελα συμβουλες για να μην κανω το λαθος! Και ετσι οπως ειπα δεν θα παρω αμεσως ολα τα καναρινια τωρα θα εχω 2 αν τα καταφερω θα παρω αλλο ενα και παει λεγοντας!

Καλυτερα ενα! Ειναι αρχη. Οποτε σίγουρα μονο ενα αλλιως κανενα.

Αφου τα αγαπας, σκεψουν μην τυχων τους κανεις κακο. Προσεχεις για να εχεις. Αν ειναι καλυτερα μακρια σου, πρέπει να μην παρεις ή να χαρισεις. Και όπως ειπα οταν εισαι έτοιμος το ξαναπιανεις απο την αρχη! Θα ειναι πολυ καλύτερα τοτε και για εσενα και για τα πουλακια

Επισης το " αν τα καταφερω " θα φανει μετα απο κανα χρονο τουλάχιστον

• Like
Αντιδράσεις: Stfns
Πως εχουμε την ιδια ηλικια και εχετε τετοια σκεπτικη ειμαι 15 χρονων και παντα καταλαβαινω το προβλημα των αλλων... Εκτος αν δεν μου εχουν δημιουργηθει ποτε οπως σε εσας φαινεται!

Παναγιωτάκο...άκου.

Αν δεν είσαι σίγουρος με αυτό που θες να κάνεις... Να μην το κάνεις.

Γιατι;

Γιατί προκειται για ζωντανούς οργανισμούς και όχι κούκλες και τρενάκια που όταν τα βαρεθούμε τα πετάμε σε μιά αποθήκη.

Μίλα με τους γονείς σου και αν είναι διατεθημένοι να βοηθήσουν στο να είναι σε καλή κατασταση τα πουλάκια... Κάντο.

Sorry για το "Παναγιωτάκο", απλά έχεις την ηλικία του γιου μου.

Ε ψιτ...

Να ακούς και κανα μεγαλύτερο ορέ Πανάγο... Ολο και κάτι θα ξέρει.

Και ηλικιας να ηταν το θεμα, πιο λογικο δεν ειναι να εχουν δίκαιο και να ξερουν τι κάνουν, ανθρωποι που βρίσκονται χρονιά στο "επάγγελμα" απο ενα αγορι που τωρα ξεκιναει;

Η αγαπη για ολα τα πλασματα οπως τα πουλια δεν κοιταει ηλικια. Σε τέτοιες περιπτωσεις η αυτογνωσία ειναι ο καλύτερος οδηγος. Επισης ο σεβασμός ποτε δεν εβλαψε κανέναν, αντιθέτως ωφέλησε!

Ναι απλα πολλοι κανετε λες και ειστε ηλικιομενοι ανθρωποι και θελετε να γινεται αυτο που θελετε ενω ειμαι 15 χρονων και καταλαβαινω δεν ειμαι κανας βλακας αν κανω καποιο λαθος θα προσπαθησω αλλη μια φορα και αν συνεχισω να κανω ολο λαθοι θα σταματησω... Δεν εχω καποιο προβλημα με κανεναν σας απλα καθεσται και συζητατε τα δικα σας και προσπαθητε να λυσετε καποια προβληματα που δεν ξερετε καν πως δημιουργηθηκαν εννοω εγω εκανα ενα συγκεκριμενο ΘΕΜΑ για να δω τι θα πουν μερικοι και να παρω καμια συμβουλη! ΕΛΕΟΣ δεν θελω να κανω βασανιστηρια στα καναρινια απλα τωρα αρχισα να ασχολουμε -_-

• Like
Αντιδράσεις: Biki88
οργισμενο νιατο ο Πανος!

χαθηκα λιγο τωρα, να σε ζηλευουν τα παιδια εδω εννοεις;

Back