descrok
PB New Member
για σας παιδια ανοιγω ενα καινουργιο θεμα πανω στις τιμες ημερων πτηνων ο καθε ενας θα λει ποσω αγορεσαι ενα ημερω πτηνω και ενα αγροιο πτηνω αρχιζω 20$ το καναρινη(αγροιο)30$τα 2 ζεμπρακια(αγροια☹)
Από που τα πήρες με δολάρια;20$ το καναρινη(αγροιο)30$τα 2 ζεμπρακια
CTRL + ALT + E = € στο ελληνικό πληκτρολόγιοδεν εχει ευρο εδω οποτε βαζω σημα δολαριον
ευχαριστο€CTRL + ALT + E = € στο ελληνικό πληκτρολόγιο
καναρινη πηρα ο φιλος μου θελει να το πουλησει αρκετα φτηνα σε αλλο γιατι λεει οτι δεν θελει να περνει λεφτα απο εμενα, αυτη η ζηζυτηση ειναι ερευνα για τις τιμες τον πουλιων(στο περιπου), επεισης ο πετ σοπας μου εδοσε 2 αρσενικα ζεμπρακια να κοιτας και τις ημερομηνιες για να μην μπερδευεσαιΦιλέ @descrok η ερωτηση σου ειναι πολυ γενικη. Οπως σου ειπα εχω μελετησει αρκετα θεματα εδω μεσα και οχι μονο, αν και νεο μελος. Διαβασα λοιπον οτι θες να αγορασεις καναρινι, διαβασα οτι θες να αγορασεις bungie, διαβασα οτι εχεις δυο αρσενικα ζεμπρακια που σου πουλησε ο πετσοπας για να κανεις αναπαραγωγη να τα πουλησεις και να παρεις παροτλετ, διαβασα μεχρι χθες οτι ρωτουσες τιμες για να αγορασεις παροτλετ και ερχεσαι σημερα και μας λες οτι πουλας ενα παροτλετ ενος φιλου. Συγνωμη αλλα αφου θες παροτλετ γιατι δεν αγοραζεις αυτο του φιλου σου που τον ξερεις κιολας και τον εμπιστευεσαι; Καλο θα ηταν να αποφασισεις πρωτα τι θελεις εσυ. Οι τιμες των πτηνων δεν ειναι συγκεκριμενες εξαρτονται απο παρα πολλα πραγματα και θα πρεπει να εχουμε τη στοιχειωδη γνωση πριν προβουμε σε οποιαδηποτε αγορα πτηνου.
Μπορεί άνετα τότε να σου το χαρίσει. Εγώ στη θέση του αυτό θα έκανα...γιατι λεει οτι δεν θελει να περνει λεφτα απο εμενα
καναρινη πηρα ο φιλος μου θελει να το πουλησει αρκετα φτηνα σε αλλο γιατι λεει οτι δεν θελει να περνει λεφτα απο εμενα, αυτη η ζηζυτηση ειναι ερευνα για τις τιμες τον πουλιων(στο περιπου), επεισης ο πετ σοπας μου εδοσε 2 αρσενικα ζεμπρακια να κοιτας και τις ημερομηνιες για να μην μπερδευεσαι
Εδω δεν ειναι αγγελια. Στο φορουμ αγγελιων τα υπολοιπα.οκ?
αυτο ενωουσα παρεξηγησεις
ρε θελει να το πουλησει για να βγαλει λεει λεφτα για ενα καινουριο κλουβι ετσει συνενοηθηκε με τους δικους του τι να τον κανω ετσει μου ειπαι και εφοσον το πουυλι ειναι δικο του πρεπει να κανω αυτο που μου ειπαι
αν καπιος ενδιαφερεται να μιλησει μαζι μου
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας