Marilenaki
PB Member
Jesus! Δηλαδη να παρω κρεμα και να ειμαι σε ετοιμοτητα αυριο που ανοιγουν τα μαγαζια;
για μενα ναι!
Jesus! Δηλαδη να παρω κρεμα και να ειμαι σε ετοιμοτητα αυριο που ανοιγουν τα μαγαζια;
Οχι εμενα αποκλειεται να θελει να μπει σε δευτερη γεννα μιας και τον αρσενικο τον σουταρα και τωρα ειναι σε δικο του κλουβι οποτε δεν νομιζω να εχει ορεξη αλλωστε φαινεται! Τελος παντων αυριο παω να παρω κρεμα να εχω για παν ενδεχομενο ποσο εχει στο περιπου;μονο εαν σου συνεχισει το μαδημα σκεψου να το παρεις αν δεν θες να μπλεχτεις με ταϊσματα, εμενα μου το ξεπουπουλιασε το πουλι και μην φανταστεις μεσα σε 2-3 μερες εγινε αυτο. η θηλυκια μου ηθελε να μπει σε 2η γεννα και ζευγαρωνε ξανα παρολο που ειχε μωρα μεσα και μικρα σε ηλικια ακομα
Δεν ξέρω αν η απομάκρυνση του αρσενικού "σβήνει" και την αναπαραγωγική επιθυμία της...Οχι εμενα αποκλειεται να θελει να μπει σε δευτερη γεννα μιας και τον αρσενικο τον σουταρα και τωρα ειναι σε δικο του κλουβι οποτε δεν νομιζω να εχει ορεξη αλλωστε φαινεται! Τελος παντων αυριο παω να παρω κρεμα να εχω για παν ενδεχομενο ποσο εχει στο περιπου;
Δεν εχει διξει σημαδια οτι θελει να ζευγαρωσειΔεν ξέρω αν η απομάκρυνση του αρσενικού "σβήνει" και την αναπαραγωγική επιθυμία της...
Στα καναρίνια πάντως δεν ισχύει...
οπως ειπα παραπνω θα παραγγελω και η κρεμα θα φτασει την τεταρτη τι να τους δωσω ως τοτε; και καθε ποσο θα ταιζω;Η τροφή έχει 10-15 € θα ζεσταίνεις νερό στους 39-40 βαθμούς (όχι παραπάνω) και θα ρίχνεις μέσα την σκόνη και θα φτιάχνεις έναν αραιό χυλό στην συνέχεια θα τον ρουφάς με την σύριγγα και θα ταΐζεις να μικρά πρόσεχε όμως να μην λερώσεις με την κρέμα τα φτερά ! αν συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει να το καθαρίσεις άμεσα με χλιαρό νερό γιατί θα ξεραθεί και θα χρειαστεί να το ξεπουπουλιάσεις εσύ...
για την κρέμα για μωρά δεν ξέρω αν κάνει...
κάθε όποτε αδειάζει ο πρόλοβος θα κοιτάς πότε είναι τελείως άδειος και θα ταΐζειςκαι καθε ποσο θα ταιζω;
Θα σου λυθούν πολλές απορίες αν παρακολουθήσεις τα videoΠαιδιά απο ποια πλευρά ειναι ο προβολος των μικρων για να ξερω πως να φτιαξω τη σύριγγα.
Ευχαριστώ Γιάννη! Ποιός σου έστειλε αν επιτρέπεται να αναφερθεί όνομα ή εταιρία;οπως ανέφερα πιο πάνω αφηνω τη μανα να τα ταΐσει και μετά την κλείνω απ'έξω . Υπάρχει καποια σπιτική συνταγή ή κάποια κρεμα για μωρα που μπορώ να ταΐσω;Για την περίπτωσή σου μου έστειλαν ως ορθότερο το παρακάτω video... με την παρακάτω σημείωση
"ο πρεολοβος ειναι απο αριστερα οπως κοιταμε το πουλι και εμεις βαζουμε την συριγγα απο δεξια. Ετσι ειναι ο σωστος τροπος ταισματος παγκοσμιως"
Ελπίζω να βοηθά περισσότερο.
Το βράδυ να τα αφήνω μαζί με με τη μανα τους;Θα σε συμβούλευα να συνεχίσεις να ανοίγεις την πόρτα κάθε μισή ώρα... και να περιμένεις όσους γνωρίζουν καλύτερα να σου δώσουν τις σωστές οδηγίες.
Το τάισμα των γονιών κάθε είδους είναι πρακτικά αναντικατάστατο. Μετά από κάποιες μέρες το παράλληλο με τους γονείς τάισμα νομίζω πως βοηθά περισσότερο στην εξοικείωση των πτηνών με τον εκτροφέα.
Για τα υπόλοιπα ας παραμείνουμε στις εξελίξεις και στην προσπάθεια βοήθειας της μικρής παρέας σου...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας