Καλησπέρα Παιδιά... Μόλις γύρισα απ'το κτηνιατρείο...Άλλα περίμενα να ακούσω και άλλα άκουσα.. Ειχα πει θα πήγαινα και τα δυο πουλιά στο γιατρό και έτσι έκανα... Έβαλα απο σήμερα το πρωί αλουμινόχαρτο στους πατους των κλουβιων και το απόγευμα φύγαμε για εξέταση... Η αλήθεια είναι βασικά πως έμεινα ευχαριστημένη αλλά και δεν έμεινα... Όταν πήγα και πήραν τα αλουμινοχαρτα απτά κλουβιά μου φάνηκε πως η κοπέλα μπέρδεψε τις κουτσουλιες των πουλιών και έτσι γι'αυτό έχω έναν φόβο... Κάνανε τέλος πάντων ανάλυση τις κουτσουλιες και χώρια τα εξέτασαν στα χέρια τους... Ο πουκης μου βγήκε εντελώς καθαρός αλλά ο Νουνης μου όχι... Έχει 30% κοκκιδια και μια ελαφριά ποδαγρα που ούτε καν την κατάλαβα... Όσο αφορά τα κοκκιδια η θεραπεία του θα γίνει με το sulfa της teberlin διότι δεν έχει πάρα πολλά... Τρεις ημέρες θα πιεί αυτό το φάρμακο με διακοπή δυο ημερών και ξανά άλλες τρεις ημέρες και μετά θα πάμε ξανά για εξέταση να δουν αν θεραπευτικε εντελώς... Και για την ποδαγρα μου έδωσαν το pomada tis teberlin και θα κάνω ότι λένε οι οδηγίες.. Σχετικά με την διατροφή του τώρα τι να κάνω; Πρέπει να τρώει μόνο σπόρια; Γιατί εκεί που ρώτησα μου είπαν δεν υπάρχει πρόβλημα...Αυτά τα νέα μας λοιπον...