Το αγόρι είναι πιο ζωηρό και κελαιδαει!Πως ειναι σημερα το αγορι;
Πιο πολύ πριστηκε Βασια μου...Καλημερα Ευακι μου! Τι εννοεις οτι δεν ειδες βελτιωση; Η κοιλια του πως ειναι;
... Να φανταστείτε δεν θα πάω εγώ σε έναν γιατρό που πρέπει να πάω επείγοντος για μένα, για να πάω τα πουλιά,
Ένα μήνα πες καλύτερα! Μπορεί να έχεις δίκιο, η ίσως να ειναι νωρίς ακόμα αλλά θα δούμε μεθαύριο.Παντως η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι λογικα δε θα ειναι κατι το σοβαρο
Με την εννοια οτι αν ηταν κατι το σοβαρο δε θα αντεχε το πουλακι 11 μερες...
Θα παω και για εμένα βρε.Αν είσαι άρρωστη να πας στο γιατρό πάντως. Δεν γίνετε να τρέχουμε τα πουλιά και να αμελούμε την ανθρώπινη υγεία. Και δεν νομίζω να είναι τόσο σοβαρή η κατάσταση του πουλιού πάντως. Όπως είχε γράψει κάποιο μέλος παλιότερα 'μπορεί να την έχει δει πελαργός' :D. Τα πόδια του τα έχεις δει και από κάτω στις πατούσες;
Να είσαι καλά Αλίκη μου.Άντε άντε περιμένουμε με αγωνία τι θα πει ο γιατρός! Περαστικά και σε σένα και στο πουλάκι!
Να σαι Καλά Ηλέκτρα μου.Αλλά άκυρο το αυριανό. Ο γιατρός δεν πάει πια στην κλινική που είναι κοντά μου και έτσι θα τα πάω την Πέμπτη σε ένα ιατρείο που δουλεύει, εως τότε υπομονή.Θα περιμενουμε νεα Ευα μου.
Μην αφηνεις τον εαυτο σου. Για να μπορεις να τα φροντισεις πρεπει πρωτα απο ολα να εισαι εσυ καλα.
Ευχομαι ολα καλα και στους 3 σας!
Σε ένα σημείο είναι που φαίνονται έντονα μαύρα σε άλλο σημείο έχει κάτι άσπρο που φαίνεται πρησμένο ε σχεδόν σε όλη την κοιλιά.Το έντερό του φαίνεται Εύα, ή απλά η κοιλιά του ειναι πρησμένη ισομερώς;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας