Γενικά Τα μωρά της Myra!

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Myra
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Οχι παιδια, ευχαριστω για τις αψογες προτασεις αλλα ξερω μεχρι που φτανουν τα χερια μου... σχολη-ζωα-κηπος.. και λιγο η Μιραντα δεν εχω αλλο χρονο και δεν θα ηθελα να κανω κατι στο οποιο δεν μπορω να αντεπεξελθω. Ηταν το ονειρο μου να εχω μια μικρη φαρμα, αλλα δεν ειναι εφικτο, ασε που εχω κυνηγοσκυλο, θα τρελαινοταν με τα ορτυκια!

Αυγουλακια απο το παντοπωλειο, καρτελες ολοκληρες, δεν πειραζει, δεν ειναι δα και ολη τη χρονια η αναπαραγωγη να "επιβαρυνομαι" με αυγα. Αντε να τελειωνει, γιατι εχω 300 χοληστερινη ολο κλεβω απο τα βρασμενα για τα πουλια...
 
καλα οχι 300,200 ειχα.. λατρευω τα κοψιδια κ τα αυγα! Οποτε ειμαι αβοηθητη!

Ε τωρα που ανοιγει ο καιρος, περπατημα.. Ευτυχως ακομα ειμαι "μικρη" οποτε δεν χρειαζομαι αλλες μεθοδους!
 
Μικροί και μεγάλοι για να ρίξουν την κακή χοληστερίνη, πρέπει να ασκούνται.
 
Ναι αυτο εννοουσα, οτι δεν χρειαζομαι χαπια κτλ, παρα μονο λιγο να κοψω τις κραιπαλες και να περπατησω :Ρ
 
Mαρία.. Βρες το νήμα που έχουμε βάλει τις αφεντομουτσουνάρες μας... Να μπει, να ''εκτεθεί'' για να δούμε πόσο ''τροφαντή'' είναι...Αν και η χοληστερίνη δεν έχει να κάνει με το βάρος..
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
Η χοληστερινη δεν εχει καμια σχεση με το βαρος. Μπορει μια κοπελα να ειναι αδυνατη με πολυ υψηλη χοληστερινη και μια κοπελα να ειιναι τροφαντη οπως λετε και να μην εχει. Εχω ενα θειο οχτακοσιων χρονων, που τρωει οτι ξιγκια και λιπια βρει, ειναι χοντρος και εχει εξετασεις μικρου παιδιου.
 
Εδώ [DLMURL]https://community.petbirds.gr/threads/%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF-%CE%AC%CE%BB%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BC-petbirds.21932/[/DLMURL]. Μια κούκλα είναι :)
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
Εδώ [DLMURL]https://community.petbirds.gr/threads/%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF-%CE%AC%CE%BB%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BC-petbirds.21932/[/DLMURL] . Μια κούκλα είναι :)
Με κανεις και κοκκινίζω 😳 Το εψαχνα το thread πριν αλλα χαθηκα στο να διαβαζω χιλια αλλα 😀
 
Κρισιμη ερωτηση! Πως ξερουμε οτι τα μικρα τρωνε σπορους και δεν παιζουν απλα με αυτους; Απο τα τσοφλια που μπορει να βρω;

Επισης, τον στραβο θα τον βγαλω μπουλη, απο το bully, γιατι περαν του οτι 9/10 φορες ειναι αυτος που τρωει απο το μπαμπα απο τα καγκελα, συνεχεια πειραζει τους αλλους! Τραμπουκος κανονικος! Επισης τον ειδα οτι ειναι ενα τεταρτο τωρα με το κεφαλι μεσα στα σπορια, και θελω να δω αν τρωει, αλλα αμα πλησιασω γινεται πανικος..
 
Ναι απο τα τσόφλια. Μπορείς να σπας και λίγους σπόρους ώστε να τα διευκολύνεις, αλλά συνήθως δεν είναι απαραίτητο. Μαλακές τροφές επίσης βοηθάνε πολύ. Ο bully επειδή μάλλον δυσκολεύεται κάθετε περισσότερη ώρα στην τροφή.
 
Ολα τρωνε κανονικοτατα μηλο και αυγο. Σπορια δεν τα βλεπω καθαρα να καθονται. Τα αδερφια του στραβου ζητιανευουν απο το μπαμπα πολυ πιο αραια. Απλα ειμαι περιεργη να δω αν το μικρο μου θα τα καταφερει με τα σπορακια, τοτε μονο θα σκεφτω να τα μετακινησω στο κλουβι τους.
 
Ο στραβός θα πρέπει να τα καταφέρει μόνος του. Ο μπαμπάς του δεν θα τον ταίζει για πάντα.
 
Μη με σκας! Μια ειναι! Αμα δεις οι αλλες δυο ειναι στρογγυλες!
 
Μη με σκας! Μια ειναι! Αμα δεις οι αλλες δυο ειναι στρογγυλες!

Μία στο ψηλότερο σημείο του κλουβιού, δηλ. στην αγαπημένη θέση των πουλιών.
Κάτσε να έρθει η Αλίκη και τα λέμε... 😛

Ασε που μπορείς να τη βγάλεις γιατί δεν βλέπω να χρησιμεύει σε τίποτα εκεί που είναι 😉
 
🤬 Θα σε φτιαξω εγω χαφιε!

Μαζευω λεφτα να κανω γενικο ανεφοδιασμο σε καποια πραγματα απο το πετ :Ρ Μαλιστα λεω να δοκιμασω ενα ποθ πρωτη φορα προσεξα στο Σταυρο στο Γερακα :)

Χρησιμευει εκει που ειναι, παει πανω πανω και μου τραγουδα καμια φορα απο κει. Αλλιως παει στις κατω.
 
Back
Top