evans
PB Member
Θα τα βαφτίσει αυτος που θα τα παρει ενδιαφέρεσαι;:DΝα τα βαφτισω;
Θα τα βαφτίσει αυτος που θα τα παρει ενδιαφέρεσαι;:DΝα τα βαφτισω;
ωχ! Δηλαδη ειχα δικιο; Τα ξεππουπουλιαζει τελικα; Χμμ.. Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλλα αποτι εχω διαβασει ειναι θεμα χαρακτηρα της μαμας αυτο.. Δηλαδη για καποιον λογο δεν νιωθει καλα και ανετα και ξηεσπαει ετσι.. Αν απο θεμα βιταμινων κλπ ειναι οκ,τοτε μαλλον ειναι θεμα χαρακτηρα και δεν γνωριζω αν αλλαζει αυτο με καποιον τροπο..Παιδια τωρα που καθαρισα ειδα οτι η μανα τους ξεπουπουλιασε την πλατη του μεγαλυτερου μικρου τι να κανω;Θα ανεβασω σε λιγο φωτο! Θα την κανω ψητη στο φουρνο τη μανα
View attachment 34374
View attachment 34375 Σημερινες!
Να δω τι θα την κανω βαστατε τουρκοι τ'αρματα μην την ξεπουπουλιασω!
Tι με συμβουλευεις να κανω τις εχω βαλει παιχνιδια να ασχολειται και δεν ακουσα το μωρο να δωναζει ουτε μια φορα σημερα απο πονο μονο για φαι!αν στο ξεπουπουλιαζει δεν θα το σταματησει αλλα θα συνεχισει και θαψ στο κανει μαδημενο κοτοπουλο..
ή κατι την αγχώνει ή θελει να προχωρησει σε 2η γεννα και εχει αυτη τη συμπεριφορα..
φετος ειχα και εγω μια θηλυκια κοκατιλινα που μου τσουρομαδησε ασχημα τα πρωτα μωρα μεχρι που τις τα πηρα και αργησε να ξαναφτιαξει το φτερωμα τους
χαχα... έλα βάλε φωτό να το δούμε...αναλογα αν το συνεχισει ή οχι το μαδημα του μωρου.. αν σου δειξω το δικο μου μωρο πως το κανε ηταν σαν γκρεμλιν
χαχα... έλα βάλε φωτό να το δούμε...
Jesus! Δηλαδη να παρω κρεμα και να ειμαι σε ετοιμοτητα αυριο που ανοιγουν τα μαγαζια;Πραγματικα δεν θες να βαλω φωτο! Σαν το γκολουμ απο αρχοντα δαχτυλιδιων το ειχε κανει!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας