Marilenaki
PB Member
να σου ζησει! Με το καλο και τα υπολοιπα!
Δεν μπορεσα!Ωοσκοπηση εκανες στα υπολοιπα αυγα;
Τέσσερα αυγα είχε τώρα λογικά τρία τονίζω λογικάποσα αυγα εχει συνολικα;
Οπως αναφερθεί παραπάνω η φωλιά ειναι ακατάλληλη και το κατάλαβα οταν ιχαν τρια αυγά τωρα με το μωρό σε τόσο μικρή ηλικία η μανα του δεν βγαίνει και πολύ ειναι μονο για κάνα 2λεπτο δυο-τρεις φορές την ημέρα και αμα τύχει και με πάρει είδηση την ωρα που ειναι έξω τρέχει να σκεπάσει το μικρό και τα αυγά οπότε δεν μπορώ να ελέγξωδεν ελεγχεις τη φωλια δλδ?
Καλα δε θα βάλεις εσυ το χέρι στο διάβολο του δαγκωματος δεμ εχεις γνωρίσει τι θηλυκό εχω εγωΕγω προτεινω οτι εαν δεν εχουν σπασει μεσα σε 15 μερες ακομα να τα βγαλεις. Τωρα δεν ξερω για την περιπτωση σου περιμενε κι αλλες αποψεις.
Αν μιλάς για το θέμα τροφοδοσίας μια χαρά τα παει ως τώρα νομίζω δεν μπόρεσα να δω προβολουςΜε το καλό Βαγγέλη να σου ζήσουν, πρέπει να είσαι σε επιφυλακή λόγω διαφοράς μεγέθους.
Λιγο δύσκολο να το πατήσουν ειναι το ''φουσκωτό'' αδερφάκι του κοντά!Ναι αν την παλεύει στην διεκδίκηση της τροφής και μην τσαλαπατηθεί που είναι στενός και ο χώρος.
Είναι καλοί γονείς τα budgies, πιστεύω όλα θα σου πάνε καλά :)
Ο αρσενικός βοηθάει την ταΐζει στο νερό δεν ειχα βάλει ασβέστιο σουπιοκοκαλο και σουσάμι ειχα ο ήλιος δεν τη βλέπει μιας τα πρωινά ειναι στη φωλιά και ούτος σι άλλος το κλουβί ο ήλιος το βλέπει νωρίς το πρωι και εγω κοιμάμαι οπότε αυτα ειναι σκεπασμένα! Το. ''περίεργο'' σύμπτωμα το εμφάνισε σήμερα απο χθες ο χαλινος της αρχίζει να φεύγει το καφέ σαν να ξεφλουδιζει μιας και το πουλι οταν ηταν καφε ο χαλινος ειχε διογκωθείΕσύ που την βλέπεις ξέρεις καλύτερα. Έτσι όπως το περιγράφεις κι εμένα δεν μου αρέσει η εικόνα. Ο αρσενικός βοηθάει; Στο νερό της έβαλες ασβέστιο μετά την ωοτοκία; Ο ήλιος την βλέπει καθόλου; Αυγό έχεις μέσα; Από καθαριότητα φαντάζομαι δεν μπορείς να παρέμβεις ε;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας