Αργοπορημένη πτερόρροια δεν σκέφτεσαι; Έχει περάσει κανονική; Τα ακάρεα τραχείας δεν είναι τόσο διαδεδομένα όσο συχνά τα αναφέρουμε στις συζητήσεις μας.μαδιέται ή από πύρωμα ή από ακάρεα δεν ξέρω.
Εμένα πάντως όλα αυτά θα μου ταίριαζαν και σε μία ραγδαία πτερόροια.. Είσαι σίγουρος πως δεν είναι πτερόροια;κόβει φτερά και τα αναμασάει ακόμα και τα βρέχει και τα μασάει σαν να τα κάνει κλωστές. Έχει χάσει φτερά στην κοιλιά σχεδόν όλα και στην πλάτη σήμερα που την είδα πάλι αρκετά. Την έχω ψηλά έξω και δεν την βλέπω καλά και σήμερα είδα στην πλάτη φαινότανε δέρμα και η ουρά στραβή
Αυτό δεν λέει κάτι. Έχει να κάνει με τον κάθε οργανισμό θεωρώ.. Πάντως αφού δείχνουν ζωηρά εγώ δε θα ανησυχούσα πολύ.. Να δεις που σε λίγο θα αρχίζουν να βγαίνουν τα "αγκαθάκια". Κοιλιά και στέρνο έχεις δει;Αλλά νωχελικό που συνήθως είναι στην πτερρόροια δεν είναι. Μέσα στην ενέργεια δείχνει.
Άρα λοιπόν έστω και παθολογικά πέρασε πτερόρροια πριν μήνες.τότε είχε μαδηθεί πολύ αρρώστησε.
Με βάση το πρώτο, είναι αδύνατον το δεύτερο.Μάλλον πυρωμένη την κόβω γιατί κόβει φτερά και τα αναμασάει ακόμα και τα βρέχει και τα μασάει σαν να τα κάνει κλωστές. Έχει χάσει φτερά στην κοιλιά σχεδόν όλα και στην πλάτη σήμερα που την είδα πάλι αρκετά.
Τα σπασμένα φτερά είναι συνήθως απόρροια κακής τοποθέτησης στις πατήθρες (κοντά στα κάγκελα) ή των σκευών διατροφής ή των άλλων πουλιών στον ίδιο χώρο.Η άλλη μάλιστα έχει τσακήσει εδώ και καιρό τα φτερά της μιας φτερούγας που πλέον δεν πετάει αλλά πηδάει από το κλαδί κάτω και μετά στην άλλη πατήθρα.
Να βεβαιωθείς πολύ καλά πριν αρχίσεις τα δηλητήρια.Απλά δεν αποκλείω και τα ακάρεα γιατί η συγκεκριμένη κάνει ένα τσικ τσικ αρκετά περίεργο.
Το βράδυ δεν την έχω ακούσει να το κάνει.
Γιαυτό και δεν αποκλείω τα ακάρεα.
Το σύνδρομο της ανασφάλειας.δώσε λίγο αυγοτροφούλα.Αφού έφτιαξα που έφτιαξα για τα μικρά να μην βάλω και στα μεγάλα;Θα πάει χαμένη και αυτά θα κοιτάνε αφού πάντα βλέπουνε ότι κάτι τους φέρνεις και να δώσω στα μικρά και όχι σε αυτά;Βάλε μωρέ μια κουταλίτσα και σε αυτά κρίμα είναι και αυτά.
Για ποιο πράγμα πήρε αντιβίωση; Λόγω της αιμορραγίας; Και baycox;Το πουλάκι πήρε αντιβίωση και baycox.
Χα χα ναι, πες τα μου να μην στα πω :DΜαρία τα μπέρδεψες.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας