misalouris
PB Supporter
Διάβασε το σύνδεσμο που σου έδωσα όπως κι αυτόν εδώ κι αν υπάρχουν κι άλλες απορίες... επανέρχεσαι.Γιατί όμως να υπάρξει και άλλη φορά, αφού θα έχει προηγηθεί είδη προληπτική θεραπεία;
Διάβασε το σύνδεσμο που σου έδωσα όπως κι αυτόν εδώ κι αν υπάρχουν κι άλλες απορίες... επανέρχεσαι.Γιατί όμως να υπάρξει και άλλη φορά, αφού θα έχει προηγηθεί είδη προληπτική θεραπεία;
Ωραία το διάβασα...Διάβασε το σύνδεσμο που σου έδωσα όπως κι αυτόν εδώ κι αν υπάρχουν κι άλλες απορίες... επανέρχεσαι.
Μήπως θα ήταν καλό να πάρω άλλο φάρμακο;Αν η παρασκευάστρια εταιρεία για το φάρμακο γράφει αυτό τον τρόπο χρήσης... Προφανών κάτι θα ξέρει παραπάνω.
Οτι ναι έχω!Έχεις κάποιους ενδοιασμούς;
Το έδωσα είδη Λάμπρο μου!Να μην έχεις ενδοιασμούς. Να το δώσεις. Είναι από τα πιο ήπια φάρμακα.
Το ξέρω βρε Λάμπρο αλλά ανησυχώ και φοβάμαι να μην χειροτερέψει. Θα ήθελα πολύ να τον πάω στον γιατρό που ξέρω μιας που γυρίζει απο άδεια αυτήν την εβδομάδα αλλά δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα.Επίσης μην το πιάνεις όλη την ώρα τώρα.Άστο στην ησυχία του. Έχει που έχει την ασθένεια μην έχει και στρες παραπάνω.
Ναι εντάξει ευχαριστώ.Από περιέργεια οι κουτσουλιές έχουνε κάτι σαν άσπρες τριχούλες; Συνήθως έτσι φαίνοντε είχα διαβάσει κάπου.
Δεν ξέρω βρε παιδιά τι να πω!Εύα, εφόσον έχει σκουλήκια κι εφόσον το φάρμακο που πήρε τα σκοτώνει, λογικά φαντάζομαι ότι η κοιλιτσα του θα είναι πρησμένη μέχρι να τα αποβάλλει. Λέω εγώ τώρα...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας